Fatih Terim'in 'gizli' sihirbazı

​Fatih Terim'in yeni sihirbazı
​Fatih Terim'in yeni sihirbazı

Galatasaray'da Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından birçok isimde yaşanan değişiklik gözden kaçmadı. Tudor döneminde geri planda kalan ya da performansı yetersiz görülen isimlerden biri de Garry Rodrigues'ti. Yeşil Burun Adalı oyuncu Fatih Terim döneminde adeta küllerinden doğdu.

İlk yarının son haftasında teknik direktör değişikliğine giden Galatasaray'da, Tudor döneminde yetersiz görülen, Hırvat Teknik adamla yıldızı barışmayan ve arka planda kalan birçok oyuncu Fatih Terim ile birlikte tekrar hayata döndü.

Fatih Terim'in takımın başına geçmesiyle birlikte Hakan Balta, Selçuk İnan, Ryan Donk, Eren Derdiyok ve Garry Rodrigues gibi isimlerden bazıları kadroya dönerken, bazılarının ise Fatih Terim ile birlikte performansında yükseliş gözlendi.

Fatih Terim'le birlikte en çok verim veren isim ise sol kanat oyuncusu Garry Rodrigues oldu. Yeşil Burun Adalı oyuncunun performansındaki değişimi kimse fark etmese de rakamlar gerçekleri ortaya çıkardı.

27 yaşındaki oyuncu Terim ile adeta küllerinden doğdu. Rodrigues, Terim'le birlikte çıktığı 5 lig maçında 2 gol 4 asist yaparken, Tudor'la çıktığı 15 karşılaşmada 1 gol 3 asist kaydetme başarısı göstermişti.

  • Ortaya çıkan tabloda, Terim'in takıma gelişinin ve oyunculara dokunuşunun en büyük göstergesi, 27 yaşındaki kanat oyuncusunun performansındaki gözle görülür değişim oldu.

Yeşil Burun Adalı oyuncu, bu sezon çıktığı 20 karşılaşmada 3 gol 7 asist ile Galatasaray'a katkı sağladı.