FIFA 18'deki değişikliklerden en çok Fenerbahçe etkilendi

FIFA 18.
FIFA 18.

EA Sports'un en başarılı ve en güncel futbol oyunu FIFA 18'de Türkiye liginde forma giyen çok sayıda futbolcunun özellikleri güncellendi. İşte milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen oyunun yeni kadrolarına ilişkin bilgiler...

EA Sports, FIFA özelinde her hafta yayınladığı güncellemelerle oyunu diri tutmaya gayret gösteriyor. Devre arası tatiliyle birlikte az da olsa hız kaybına uğrayan bu değişiklikler, az çok gerçekleşen transferler sonrasında yeniden şekillenmeye başladı. Yüzlerce futbolcunun özellikleri gözden geçirilirken yeni kadrolar ve yeni oyuncu puanları da oluşmuş oldu.

Fenerbahçe'de bir tek Dirar düşüşte!

Bugün sabah saatlerinde güncellenen aktif kadrolar sonrasında en büyük değişikliğin Fenerbahçe'de gerçekleştiği görüldü. Mehmet Topal, Skrtel, Valbuena ve Giuliano'nun özellikleri geliştirilirken Nabil Dirar'ın özellikleri ise düşüş yaşadı. Mehmet Ekici'ye ise yeniden, "sakatlığa yatkın" özelliği adapte edildi. Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte Galatasaray takımında Selçuk İnan'ın oyun görüşü, pozisyon alma, orta açma ve şut gücü geliştirildi. Beşiktaş'ta ise yalnızca Everton'a transfer olan Cenk Tosun kadrodan çıkarıldı.

Türkiye liginde yapılan kadro değişikliklerinden diğer takımların tamamı da etkilendi...