Galatasaray, Icardi'nin bonservisini almaya hazırlanıyor

Mauro Icardi
Mauro Icardi

Galatasaray, sezon başında Paris Saint Germain'den kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini almak için harekete geçti. Sarı kırmızılı yönetimden Arjantinli golcü için tarihi transfer hamlesi geliyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre Galatasaray, sezon başında PSG'den kiralanan Mauro Icardi'nin bonservisini almak için çalışmalar başlattı.

Sarı kırmızılılar Arjantinli yıldız için Fransız ekibiyle masaya oturacak.

Şu ana kadar gösterdiği performansla Galatasaray'da adından söz ettiren Mauro Icardi için yönetim harekete geçti.

Habere göre sarı kırmızılılar, oyuncunun kiralık sözleşmesini uzatmak istiyordu ancak PSG bu talebi reddetti. 29 yaşındaki golcünün takımda kalmak istemesinin ardından Başkan Dursun Özbek ile Erden Timur arasındaki son görüşmeden karar çıktı.

Yönetim, Arjantinli yıldız için kesenin ağzını açmaya karar verdi.

  • Icardi için tüm şartları zorlamaya hazırlanan Galatasaray'da yönetimin bu transfer için 15 milyon euro bütçe planladığı iddia edildi.

Eğer Fransız ekibi kabul ederse, 29 yaşındaki golcünün bonservisinin bu ay itibarıyla alınması planlanıyor. Transferin gerçekleşmesiyle Süper Lig tarihinin en yüksek bütçeli transferlerinden biri olacak.

  • Şu ana kadar Galatasaray formasıyla 7 maça çıkan Icardi, takımı adına 5 gol atıp 4 asist yaptı ve 9 gole direkt katkıda bulundu.