GünGören'den Amerika Şampiyonluğuna: Murat Elmas ve Faruk Mert Yüksel, ulusal turnuvada madalyaları topladı

Murat Elmas (Sol) ve Faruk Mert Yüksel
Murat Elmas (Sol) ve Faruk Mert Yüksel

Murat Elmas ve Faruk Mert Yüksel, 15 yıllık kickbokkariyerlerini GünGören'den Amerika'ya taşıdı. Toplamda 4 madalya kazandılar

GünGören'in yetiştirdiği kickboks sporcuları Murat Elmas ve Faruk Mert Yüksel, Amerika Ulusal Şampiyonası'nda muazzam bir performans sergileyerek toplamda 1 altın ve 3 gümüş madalya kazandı. Turnuva, 8-11 Şubat tarihlerinde Florida eyaletinin gözde şehri Orlando'da gerçekleşti.

Murat Elmas
Murat Elmas

15 yıldan uzun bir süredir kickboksla ilgilenen ve spor kariyerlerine son iki yıldır Amerika'da devam eden Elmas ve Yüksel, Amerika Ulusal Şampiyonası'nda rakiplerini geride bırakarak GünGören ve Amerika adına unutulmaz zaferler elde ettiler.

Elmas, turnuvadaki başarısını GünGören'de geçirdiği yılların bir birikimi olarak değerlendirerek, "GünGören Haznedar'da başladığımız spor kariyerimizi Amerika'da devam ettirme ve burada da başarılar elde etmek gerçekten harika bir duygu. Bu serüvenimizde her zaman yanımızda olan ailemize ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz'' dedi.

Faruk Mert Yüksel
Faruk Mert Yüksel

Yüksel, turnuvada elde ettiği iki gümüş madalya ile kendini kanıtlarken, "Bu başarılar, GünGören'den Amerika'ya uzanan bir serüvenin sadece bir adımı. Spor kariyerimizdeki bu önemli dönemeçte GünGören'deki dostlarımıza, ailemize ve Amerika'daki destekçilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

  • Elmas ve Yüksel, elde ettikleri madalyaları GünGören'e ve destekçilerine ithaf ederken, bu başarıların kendileri için yeni başlangıçlar olduğunu ve daha fazlasını başarmak için motive olduklarını belirttiler.