İmzalar atıldı: GZT, Giresunspor'un isim sponsoru oldu

Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca ve Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet sponsorluk anlaşmasını imzalarken
Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca ve Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet sponsorluk anlaşmasını imzalarken

Yeni nesil dijital medya platformu GZT, Anadolu’nun köklü kulüplerinden Giresunspor ile isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı. Şu an TFF 1. Lig’de lider olan Giresunspor, bundan böyle GZT Giresunspor ismiyle anılacak.

Anadolu’nun köklü kulüplerinden Giresunspor, yeni nesil dijital medya platformu GZT ile isim sponsorluğu konusunda sözleşme imzaladı. Albayrak Holding’de düzenlenen imza törenine Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca ve birçok ulusal basın mensubu katıldı.

"Giresunspor, GZT ile daha büyük bir marka olacak"

İmza töreninde konuşan Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca, "Çok önemli bir anlaşmaya imza atıyoruz. Giresunspor'un marka bilinilirliğinin artması için elimizden ne gelirse yapacağız. Bu anlaşma için Sayın Kazım Albayrak'a ve Albayrak Ailesi'ne teşekkür ediyoruz. Umuyorum ki Giresunspor, GZT'nin de enerjisini arkasına alarak daha çabuk büyüyen bir marka haline gelecek. Giresunspor'un bu sezon Süper Lig'e yükseleceğine inanıyoruz. Giresunspor'un marka bilinirliğinin artması için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. GZT ve Giresunspor kardeşliğinin çok olumlu sonuçlara gebe olduğu düşünüyorum" dedi.

Her kulübün bu tarz desteklere ihtiyacı var

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet
Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ise, "Bugün hem Türk futbolu hem de Giresunspor için önemli bir anı yaşıyoruz. Bu süreçte yaşanan hem genel ekonomik sorunlar, hem de Türk futbolunun ekonomik sorunlarında Giresunspor'a destek olan, elinden tutan GZT ile sponsorluk imzalıyoruz. Lider durumdayız ve inşallah GZT ile Süper Lig yolunda hayırlı sonuçlar alırız. Bu süreçte bize birçok konuda destek olan Albayrak Grubu'na teşekkür ediyorum. Yaşadığımız süreç çok kolay değil. Bu süreçte takımlara sponsor olmanın zorluklarını biliyorum ve teşekkür ediyorum. Her kulübün bu tarz desteklere ihtiyacı var, çok anlamlı ve önemli destekte bulundular. Giresunspor camiası olarak teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca: Giresunspor GZT ile daha büyük bir marka olacak

Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca
Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca

Ömer Karaca ise, "Bugün GZT için çok heyecan verici bir gün. GZT olarak çok önemli bir anlaşmaya imza attık. GZT yeni medya alanında dijital yayıncılık yapan günlük 5 milyon ziyaretçisi, 20 milyonu aşkın erişimi olan ve her geçen gün bunu artıran çok önemli bir markamız. Bir yönüyle futbolla benzerlik taşıdığını söylemek de mümkün. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği bir mecra olarak Giresunspor'u bu yıl desteklemek ve tıpkı hızla büyüttüğümüz diğer markalarımız gibi oradaki enerjiyi buraya aktarmak istiyoruz. Önümüzdeki yıl inşallah Süper Lig'e çıkacağını umduğumuz Giresunspor, inanıyorum ki GZT'nin genç ve yüksek enerjisini de arkasına alarak çok daha hızlı yükselen bir marka haline gelecek. Biz de hem GZT olarak hem de Albayrak Medya Grubu'nun tüm diğer markaları olarak Giresunspor'un marka bilinirliğini artırılması daha görünür olması için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz inşallah. Bu anlaşmanın gerçekleşmesinde başta Kazım Albayrak Bey olmak üzere Albayrak ailesine özellikle çok teşekkür ediyoruz. Ben GZT-Giresunspor kardeşliğinin çok güzel sonuçlara gebe olduğunu düşünüyorum. İnşallah hayırlara vesile olur" ifadelerini kullandı.

Anadolu takımlarına destek için farkındalık oluşturulacak

  • GZT, ‘duyarlı’ bir medya markası olarak da farklı bir yönüyle destek faaliyetleri yürütüyor. Bu kapsamda Anadolu kulüplerine katkıda bulunabilmek adına Giresunspor ile sezon sonuna dek isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı.
  • Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca ve Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, GZT Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer, GZT Şef Editörü Nazif Menteş ve GZT editörleri
  • Bu kapsamda Giresun’un yaşadığı sel felaketinin ardından sporun birleştirici yönüne vurgu yapılacak ve Anadolu takımlarına destek verilmesi adına yurt genelinde bir farkındalık oluşturulacak. Türkiye’nin en etkin yeni medya markası olan GZT’nin Giresunspor ile yapmış olduğu sponsorluk anlaşması kapsamında medya ile spor alanlarının bir araya getirilmesi ve kulübün şampiyonluk yolunda spor iletişimi noktasında da örnek bir süreç yürütülmesi planlanıyor.