Icardi, Bayern Münih maçında oynayabilecek mi?

Mauro Icardi
Mauro Icardi

Galatasaray'ın Bayern Münih ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu 3. maçı öncesinde, Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin sahada olup olmayacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Beşiktaş derbisinde son düdüğün ardından kendisini yere bırakarak taraftarları endişelendiren Icardi için maç saati yaklaştıkça yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bayern Münih karşısında takımını yalnız bırakmamak isteyen Icardi, teknik ekip ve sağlık ekibiyle yaptığı görüşmede, "Her ne olursa olsun, Bayern Münih maçında sahada olacağım" dedi.

Icardi'nin oynayıp oynamayacağına dair karar, maçtan kısa bir süre önce yapılacak kontrole bağlı olacak. Galatasaray Sağlık Kurulu, Icardi'nin mevcut durumunu değerlendirecek ve ağrılarının azaldığını düşünürse teknik heyete "Oynayabilir" raporu sunacak. Ancak Arjantinli golcüden olumsuz bir durum çıkarsa, Barış Alper Yılmaz sahada yer alacak.

Icardi, görevinden kaçmayacağını ve iğneyle oynamaya hazır olduğunu teknik kadroya iletti. Teknik direktör Okan Buruk ve doktorlar, Icardi'nin sakatlığının daha da kötüleşmesinin risklerini değerlendiriyor.