Paredes adım adım Galatasaray'a

Paredes
Paredes

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da ilk hedef orta saha. Sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren ve bonservisi Paris Saint-Germain'de bulunan Leandro Paredes de yer alıyordu. İtalyan basını, sarı kırmızıların transferde mutlu sona ulaştığını duyurdu.

Süper Lig'i şampiyonlukla bitiren ve yeni sezonda da hedefini hem zirve hem de Avrupa'da başarı olarak belirleyen Galatasaray'da gözler transfere çevrildi.

Sezonu sarı kırmızılı kulüpte kiralık olarak geçiren Mauro Icardi'nin bonservisi için çalışmalar sürerken, Paris Saint-Germain'den başka bir yıldız için sıcak bir gelişme yaşandı. Transfer listesinde bulunan Leandro Paredes için ise bir süredir görüşmeler sürüyordu.

Anlaşmaya verildi

Corriere dello Sport'un haberine göre; Galatasaray, sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren ve Paris Saint-Germain'e geri dönen Leandro Paredes ile anlaşmaya vardı.

Sarı kırmızılıların Arjantinli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme konusunda söz kestiği ve resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı kaydedildi.

  • Bu sezon Juventus'ta 35 maça çıkan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, 1 gol - 1 asistlik bir performans sergiledi.