Trabzonspor maçında duygusal anlar

Arda Akbulut ile Yusuf Yazıcı'nın o anları.
Arda Akbulut ile Yusuf Yazıcı'nın o anları.

Trabzonspor forması giyen genç futbolcular Arda Akbulut ve Yusuf Yazıcı, Galatasaray maçında girdikleri diyalogla duygusal anlar yaşattı. 22 yaşındaki Yusuf Yazıcı'nın, 18 yaşındaki takım arkadaşına moral vermesi sosyal medyaya damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti. Türk Telekom Stadı’nda oynanan maça damga vuran diyalog Arda Akbulut ile Yusuf Yazıcı arasında geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray forması giyen Henry Onyekuru ile yaşadığı pozisyona penaltı çalışan 2001 doğumlu genç eldiven Arda Akbulut, takımını dezavantajlı duruma soktuğu için kendini sorumlu tuttu ve büyük üzüntü yaşadı. 18 yaşındaki genç futbolcuyu teselli etmek ise 22 yaşındaki takım arkadaşı Yusuf Yazıcı’ya düştü.

Söz konusu pozisyonda Onyekuru’ya faul yapmadığını Yusuf Yazıcı’ya anlatan Arda Akbulut, cevap olarak gelen tek cümleyle maça tutundu. Takım arkadaşını bir süre dinleyen 22 yaşındaki futbolcu, “Problem değil” diyerek ensesine dokundu ve moral verdi.

  • Trabzonspor'un 2001 doğumlu kalecisi Arda Akbulut, ilk Süper Lig maçına Galatasaray karşısında çıktı.