Volkan Demirel'in eşi, "Halk pazarına da gidiyorum, metrobüse de biniyorum"

Fenerahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Ön planda olmak istemiyor
Volkan benim hayatımı kısıtlıyormuş gibi bir algı var. Özgürlüğüme düşkün birisi olarak çok fazla göz önünde, ön planda olmayı sevmiyorum. Özürlüğümün kısıtlanmasını istemem.
Ön planda olmak istemiyor Volkan benim hayatımı kısıtlıyormuş gibi bir algı var. Özgürlüğüme düşkün birisi olarak çok fazla göz önünde, ön planda olmayı sevmiyorum. Özürlüğümün kısıtlanmasını istemem.
Pazara gidiyor
Hala pazara gidiyorum. İlk kez pazara gittiğimde haber olmasına da çok şaşırmıştım. İstanbul trafiğinden nefret ediyorum. Okula iki vasıtayla gidebilsem hiç araba kullanmam. Halk otobüsüne bindim. Metro ve metrobüse hala binerim. Toplu taşımayı seviyorum. Burada insanları gözlemlemek hoşuma gidiyor.<o:p></o:p>
Pazara gidiyor Hala pazara gidiyorum. İlk kez pazara gittiğimde haber olmasına da çok şaşırmıştım. İstanbul trafiğinden nefret ediyorum. Okula iki vasıtayla gidebilsem hiç araba kullanmam. Halk otobüsüne bindim. Metro ve metrobüse hala binerim. Toplu taşımayı seviyorum. Burada insanları gözlemlemek hoşuma gidiyor.<o:p></o:p>
Mutlu evliliğin sırrı nedir?
Birimiz parlayınca birimiz susuyor. Anlaşamadığımız, uyuşamadığımız, fikir ayrılıkları yaşadığımız konular tabii ki oluyor ama çabuk üstesinden geliyoruz. En önemlisi de her şeye rağmen güvenmeye devam edebilmek, sevebilmek... Zaten 'bizim evliliğimiz muhteşem' diyenlere çok inanmıyorum. Öyle bir şey yok!
Mutlu evliliğin sırrı nedir? Birimiz parlayınca birimiz susuyor. Anlaşamadığımız, uyuşamadığımız, fikir ayrılıkları yaşadığımız konular tabii ki oluyor ama çabuk üstesinden geliyoruz. En önemlisi de her şeye rağmen güvenmeye devam edebilmek, sevebilmek... Zaten 'bizim evliliğimiz muhteşem' diyenlere çok inanmıyorum. Öyle bir şey yok!
Sözünü geçiremedi!
Güzellik yarışmasına Volkan ile tanıştıktan sonra katıldım. Çok istemiyordu ama flört aşamasında olduğumuz için sözünü geçiremedi.
Sözünü geçiremedi! Güzellik yarışmasına Volkan ile tanıştıktan sonra katıldım. Çok istemiyordu ama flört aşamasında olduğumuz için sözünü geçiremedi.
Nasıl tanıştılar?
Tatillerde Türkiye'ye gelirdim. Yine İstanbul gelmiştim. Yakın bir arkadaşımın doğum günü için toplandık. Arkadaşımın sevgilisi, Volkan'ın okul arkadaşıymış. Volkan davetli olmadığı halde tesadüfen o mekandaydı. Beni gördü, telefonumu istedi. Sonra başladık.
Nasıl tanıştılar? Tatillerde Türkiye'ye gelirdim. Yine İstanbul gelmiştim. Yakın bir arkadaşımın doğum günü için toplandık. Arkadaşımın sevgilisi, Volkan'ın okul arkadaşıymış. Volkan davetli olmadığı halde tesadüfen o mekandaydı. Beni gördü, telefonumu istedi. Sonra başladık.