Yeni Malatyaspor'un açıklamasına futbolcudan tepki geldi

Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor, Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül'ün alacakları sebebiyle sözleşmelerini tek taraflı feshettiğini açıkladı. Doğukan Emeksiz ise eski kulübüne cevaben yaptığı açıklamada Başkan Ahmet Yaman'ı kendisine küfür etmekle suçladı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrasında TFF 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor Türkiye Futbol Federasyonuna ligden çekilme talebinde bulundu.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nde deprem nedeniyle ödemelerin gecikmesinden dolayı Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül'ün sözleşmelerini tek taraflı feshettiğini açıklandı. Malatyaspor ayrıca bu oyunculara "Bu vefasızlığı asla unutmayacağız" diyerek tepki gösterdi.

Yeni Malatyaspor tarafından yapılan açıklama:

  • "İlimizde yaşanan deprem sonrasında çok büyük bir afetin içerisinde kaldık. Futbolcumuz Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık ve bu süreçte ligden çekilme kararı aldık."
  • "13.02.2023 Pazartesi günü ödemesi yapılacak olan ancak deprem dolayısıyla geciken ödemeleri beklemeyen Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül, kulüplerine ve bu şehre büyük bir vefasızlık yaparak, sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih ettiler."
  • "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan şu dönemde yaptıkları bu vefasızlığı asla unutmayacağız."

Kulüp tarafından yapılan açıklamanın ardından Doğukan Emeksiz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu:

  • "Deprem sonrası yasal hakkımı kullanarak sözleşme fesih için ihtarname gönderdim. İhtarnameden haberdar olan kulüp başkanımız bana ağza alınmayacak küfürler etti ve kadro dışı bırakacağı konusunda tehdit etti."