Zaniolo'dan ayrılık iddialarına ilk yanıt geldi

Zaniolo
Zaniolo

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun sezon sonunda sarı kırmızılı takımdan ayrılacağı ve başka takımlara transfer olacağı yönünde iddialar ortaya atılmaya devam ederken, konuyla alakalı Zaniolo'dan bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Kasımpaşa mücadelesinin galibiyet golünü atarak Süper Lig kariyerine golle başladı.

İtalyan yıldız için Galatasaray'dan ayrılacağı, İtalya'ya döneceği yönünde haberler ortaya atılırken, Zaniolo konuyla alakalı ilk kez konuştu.

"Ayrılmak istemiyor"

Geçtiğimiz gün İtalya'da yaşayan iş insanı Ali Güven, Zaniolo'nun babası Igor'un doğum günü için bir restaurantta yemek yerken onlara eşlik etti. Ve Zaniolo'nun ayrılık iddialarına yönelik konuştu.

"Öncelikle belirteyim, Zaniolo’nun hemen sezon sonunda ayrılmak, transfer olmak gibi bir ısrarı ya da kendini şartladığı bir durum yok. Genç futbolcuya Zorlu Rezidans’ta geniş bir daire tutuldu. İtalyan yıldız, Gomis’in yan komşusu oldu. Genç oyuncu burada eski futbolcu olan babası Igor Zaniolo ile birlikte yaşıyor." dedi.

Yemekte 23 yaşındaki yıldız; ilk maçında yaşadığı duyguları, İstanbul’daki hayatı, kariyer planlaması ve Ryan Donk ile yaşadığı pozisyonla alakalı düşüncelerini anlattı.

Zaniolo
Zaniolo


"Ayrılmak gibi bir durum söz konusu değil"

  • Hürriyet'in haberine göre; 23 yaşındaki futbolcu, ilk olarak Galatasaray sohbeti sırasında “Hemen sezon sonunda teklif beklemek ya da gitmek gibi bir düşüncem yok. Galatasaray’da önce şampiyonluk yaşamak sonra Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Bu nasıl bir atmosfer? Mancini ile görüştüğümde bahsetmişti. Ancak bu kadarı gerçekten farklı, kusursuzdu. Galatasaray taraftarı etkileyici, büyüleyiciydi” diye anlattı.

"Hakem nasıl kırmızı göstermedi, anlamadım"

Donk ile girdiği mücadele ile alakalı "Donk’un yaptığı hareket net kırmızı kartlıktı. Hakem nasıl kırmızı kart göstermedi, anlamadım. Topsuz alanda beni sakatlamak için vurdu.” yorumunu yaptı.

  • Zaniolo

"Icardi'nin teklifini reddettim"

  • Zaniolo

Yemek sırasında İtalyan oyuncuyu arayan Icardi takım arkadaşını bir otele davet etti. Arjantinli, önce takımın 2 gün izinli olması nedeniyle önce otele ardından gece kulübüne gideceğini söyledi. Zaniolo ise Icardi’nin bu davetine teşekkür edip katılmadı.

Zaniolo transfer süreci ve Türkiye’ye geliş zamanlaması ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Galatasaray’a geldiğim için mutluyum. Ancak kötü zamanda, böylesine bir afet ve deprem döneminde Türkiye’ye geldim. O insanların acısı hala yüreğimde. Empati yapıyorum. O yüzden ben böyle durumda eğlenceye ya da kulübe gidemem, olmaz” dedi.