Hasan Kaçan: İlk defa ilahi dinledim ve hayatım değişti

Hasan Kaçan kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.
Hasan Kaçan kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Ekmek Teknesi dizisinde Heredot Cevdet'i canlandıran Hasan Kaçan, kendisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kaçan dinlediği ilahinin hayatına etkisi ile ilgili olarak, '' Hayatında ilk defa biri ilahi dinliyor ve o ana kadar hiç bilmediği o şey onun hayatını başka bir yöne çeviriyor'' dedi. Oyuncu aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili de açıklamalar yaptı.

Heredot Cevdet tiplemesiyle Türk televizyon tarihinde fenomen olan ve Ekmek Teknesi'nde özlenen mahalle hayatını izleyici ile buluşturan Hasan Kaçan, hayatıyla ilgili ilginç anıları anlattı. Posta'nın haberine göre Kaçan, bir ilahiyle hayatının değiştiğini söyledi.

'Anadolu çocuğuyuz'

Hasan Kaçan bir ilahinin hayatını değiştirdiğini söylerek sözlerine söyle devam etti,

"Joan Baez'ler, Bob Dylan'lar. Neticede Anadolu çocuğuyuz, bir yandan da Cem Karaca'lar, Erkin Koray'lar, Barış Manço'lar. Böyle karışık bir kültürün yoğurduğu bir delikanlı ama hayatında ilk defa bir ilahi dinliyor ve o ana kadar hiç bilmediği o şey onun hayatını başka bir yöne çeviriyor."

Hasan Kaçan, dinlediği ilahinin üzerinde bıraktığı etkiyi anlattı.
Hasan Kaçan, dinlediği ilahinin üzerinde bıraktığı etkiyi anlattı.

Hasan Kaçan: Erdoğan Türkiye tarihinin görmüş olduğu en büyük liderlerden biri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak bakış açısına sahip olduklarını söyleyen Heredot Cevdet şöyle konuştu:

"Aynı bakış açısında mıyız? Evet. Ben de onun baktığı gibi bakıyorum dünyaya. Aynı zamanda da seviyorum kendisini. Ben sevdiğim birisine hakaret ettirmem. Aynı zamanda Ergün’e de, Latif’e de kardeşime de laf ettirmem. Sevmediğime de hakaret etmem. Ettiysem yanlış yapmışımdır. Cumhurbaşkanımız tarihin görmüş olduğu en büyük liderlerden biri. Bunu şimdi itiraf edemeyenler yıllar sonra edecektir."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >