Ramazan ayına özel günlük iftar menüsü #12

ADİLE TOPÇU
Abone Ol

Ramazanın yavaş yavaş sonlarına gelirken, en lezzetli ve pratik iftar menüleri ile karşınızda olmaya devam ediyoruz. Bu Ramazan çorbasından tatlısına kadar en leziz yemekler Lokma'dan.

Lokma, bünyesinde barındırdığı binlerce çeşit yemeği sizin hizmetinize sunuyor. Hem lezzetli hem de yapımı kolay olan bu yemekler iftar menüsü adı altında birleşerek Ramazan ayında bize yardımcı olacak.

0. Bezelye Çorbası

Yüksek değerde vitamin bulunduran bezelye, demir, bakır, magnezyum gibi sağlık açısından faydalı mineraller içermektedir ve göz sağlığı için önemli rol oynamaktadır. Kendine has aroması olan bezelye çorbasını kolay bir şekilde yapabilir ve afiyetle yiyebilirsiniz. 

Tarif için: https://www.gzt.com/lokma/bezelye-corbasi-15853

0. Milföylü Bonfile

Davet sofralarına çok yakışacak milföylü bonfile, lezzetiyle ve sunumuyla gönüllerde taht kuracak. Porsiyonluk olarak hazırladığımız bu lezzet hem süper pratik hem de hafiftir. 

Tarif için: https://www.gzt.com/lokma/milfoylu-bonfile-19204

0. Patlıcanlı Yoğurtlu Ezme

Patlıcana en çok yakışan yoğurtla birlikte, ana yemeğinizin yanına hazırlayabileceğiniz nefis bir lezzet olan patlıcanlı yoğurtlu ezme tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Her yemeğinizin yanına yakışacak olan patlıcanlı yoğurtlu ezme, lezzetiyle sofranızın baş tacı olmaya aday.

Tarif için: https://www.gzt.com/lokma/patlicanli-yogurtlu-ezme-18163

0. Limon Dolması

Ama işin içine sağlık girince frenleriz kendimizi ister istemez. Hem tatlı yiyip hem sağlıklı kalabilmek de mümkün artık. Tarifimizle damaklarınız şenlenirken pişmanlıklar hiç olmayacak.

Tarif için: https://www.gzt.com/lokma/limon-dolmasi-28147