Japon Güneşi
1 SAAT 30 DAKİKA

Japon Güneşi

Sunumuyla herkesi kendine hayran bırakacak Japon güneşi, sofralarınızı renklendirecek şahane bir lezzet. Kuşbaşı, patlıcan ve mantar soteyle hazırladığımız Japon güneşi, sigara böreği eşliğinde damaklarınızı şenlendirecek enfes bir tarif. Ana öğünleriniz için veya Ramazanda iftar sofralarınız için farklı lezzetler arayanlar Japon güneşi tam sizlere göre.
Vişneli Turta
1 SAAT 45 DAKİKA

Vişneli Turta

Çay saatlerinizin sevilen tatlarından Vişneli Tart nasıl yapılır? Her türlüsü sevilen tartların ona en çok yakışan ekşi meyveli tarifini, püf noktalarını, besin ve kalori değerlerini sayfamızda bulabilirsiniz. Mevsimi çabuk geçen vişneyinin keyfini sürebilmek için mevsiminde reçel, serinlemek için şerbet, kek, tart ve cheesecakelere dolgu malzemesi olarak sık sık kullanmanızda fayda var.
Eklendi
Ispanaklı Beğendi
50 DAKİKA

Ispanaklı Beğendi

Herkesin bildiği ve alışık olduğu bir beğendi tarifi vardır patlıcandan yapılan. Ama biz bir farklılık yaptık sebzeyi değiştirip ıspanakla beğendi hazırladık. Üzerine de yumuşacık pişmiş baharatlı bir et yerleştirdik, afiyetle yedik. Sunumu ve görüntüsü çok güzel olan bu yemeği, davet sofralarınıza gönül rahatlığıyla hazırlayabilirsiniz.
Eklendi
Papara
40 DAKİKA

Papara

Konya mutfağının en bilinen yemeklerinden olan papara hazırladık, çok da beğendik. Atalarımız kalan ekmekleri değerlendirmek için çok güzel bir yol bulmuş, hem de besleyici. Besleyici olmasının yanında bir de pratik. Şipşak kebap dedik biz buna ama Konyalılar papara demiş. Bu güzelim yöresel lezzetlerimiz unutulmasın. Yapalım yapalım yiyelim...
Eklendi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunundaki amaçlar ile sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.

Anasayfa Mutfağa Giriş Ara Tarif Defteri Alış Listesi
GZT Haberin ve Bilginin Sosyal Medyası