Bu nasıl anne! Yeni doğan bebeğini öldürüp köpeğe yedirdi

Almanya sınırına yakın Kynšperk nad Ohří kasabasında yaşayan 35 yaşındaki bir kadının, gizlice dünyaya getirdiği bebeğini öldürerek cesedini köpeğe yedirdiği ortaya çıktı. Kayınvalidenin bahçede bulduğu poşetle ortaya çıkan vahşet sonrası polis ekipleri tüm çöpleri didik didik ararken, cani anne tutuklandı.
Almanya sınırına yaklaşık 20 kilometre mesafedeki Çek Cumhuriyeti'nin Kynšperk nad Ohří kasabasında, kan donduran bir cinayet iddiası gündeme geldi. 35 yaşındaki bir anne, yeni doğan bebeğini vahşice öldürmek ve ardından cesedini ortadan kaldırmak için köpeğe yedirmekle suçlanıyor. Kasaba sakinlerini derinden sarsan olay, ailenin arka bahçesinde yapılan korkunç bir keşifle ortaya çıktı.
Kayınvalidenin korkunç keşfi
Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, şüpheli kadın erkek arkadaşı ve onun ailesiyle birlikte aynı evde yaşıyordu. Kadının karnının aniden büyümesi ve ardından bebeğin ortada olmaması komşuların dikkatini çekti. Geçtiğimiz çarşamba günü ise zanlının kayınvalidesi, evin arka bahçesinde plastik poşetlere sarılmış kanlı nesneler fark etti. Poşeti açan kadın, talihsiz bebeğe ait küçük bir kol ve el parçasıyla karşılaşınca durumu derhal emniyet güçlerine bildirdi.
Çöp konteynerlerinde uzuv araması yapıldı
Olay yerine gelen emniyet ekipleri, koruma altındaki bölgede ve çevre mahallelerde geniş çaplı bir arama faaliyeti başlattı. Özel eğitimli kadavra köpeklerinin de katıldığı çalışmalarda, bebeğin diğer uzuvlarını bulabilmek için mahalledeki tüm çöp konteynerleri tek tek incelendi. Ancak yapılan aramalara rağmen bebeğin gövdesine ulaşılamadı. Yerel basında yer alan iddialara göre, polis ekipleri cesedin geri kalanının köpeklere yedirilmiş olması ihtimali üzerinde duruyor.
Reklam


Ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya
Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, perşembe günü 35 yaşındaki anneyi nitelikli adam öldürme suçlamasıyla tutuklayarak cezaevine gönderdi. Emniyet sözcülüğü tarafından yapılan açıklamada, "35 yaşındaki kadın, özellikle ağırlaştırılmış bir cinayet suçuyla itham edilmektedir" ifadelerine yer verildi. Zanlının suçlu bulunması halinde, yürürlükteki yasalara göre 15 yıldan 20 yıla kadar hapis veya ömür boyu hapis cezası alabileceği belirtildi.
Kasaba yasta
Yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı sakin Kynšperk nad Ohří kasabası, bu vahşet iddiasının ardından yasa boğuldu. Korkunç olayın meydana geldiği evin önüne giden kasaba sakinleri, hayatını kaybeden talihsiz bebek için yol kenarına çiçekler bıraktı ve mumlar yakarak üzüntülerini dile getirdi. Olayla ilgili adli sürecin ve teknik incelemelerin devam ettiği aktarıldı.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.