Antalya Manavgat'ta aynı kavşakta bir saat arayla iki trafik kazası
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Demokrasi Bulvarı, bugün peş peşe gelen kaza haberleriyle sarsıldı. İlçenin yoğun noktalarından biri olan kavşakta sadece bir saatlik zaman dilimi içinde meydana gelen iki farklı motosiklet kazası, bölgedeki trafik güvenliğini bir kez daha gündeme getirdi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan ve toplamda 2 kişinin yaralandığı kazalar, yürekleri ağza getirdi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Demokrasi Bulvarı üzerinde bulunan bir kavşak, yaklaşık 60 dakika arayla yaşanan iki ayrı trafik kazasına sahne oldu. İki motosikletin karıştığı bu peş peşe kazalarda toplamda 2 kişi yaralandı. Bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınan olaylar, bölgedeki trafik güvenliği konusundaki endişeleri tekrar gündeme taşıdı.
İlk kazada motosiklet ve otomobil çarpıştı
Manavgat Aşağı Hisar Mahallesi’ndeki Demokrasi Bulvarı'nda meydana gelen ilk olayda, Yapay Şelale istikametine seyir halinde olan Ömer S.K. idaresindeki 07 F 0038 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Orhan İ. yönetimindeki 54 AD 136 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle yere savrulan motosiklet sürücüsü Ömer S.K. yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralı sürücüyü hastaneye sevk etti.
Aynı noktada ikinci kaza şoku
İlk kazadan sadece bir saat sonra, aynı kavşak noktasında bir çarpışma daha yaşandı. Eren T.'nin kullandığı 07 CDV 893 plakalı motosiklet, Saadettin S. yönetimindeki 07 BZH 339 plakalı motosikletle yandan çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletinden savrulan Eren T., refüjdeki bitkilerin üzerine düşerek yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardıma koştuğu olay yerine, kısa sürede polis ve sağlık ekipleri intikal etti.
Güvenlik kameraları kayıt altına aldı
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Eren T., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir saat arayla yaşanan ve yerel halkta tedirginliğe yol açan bu iki trafik kazasının her anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri, kazalarla ilgili incelemelerine devam ediyor.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.