Balıkesir'de peş peşe depremler: AFAD duyurdu

Balıkesir'in sındırgı ilçesinde saat 23.11'de 4,1 ve 23.28'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Bursa dahil bir çok ilde hissedildi.
Balıkesir'de hissedilen bir deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre Saat 23.11'de, merkez üssü Balıkesir, Sındırgı ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 23.28'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı.

Depremin 11,58 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
Şu ana kadar herhangi bir hasar bilgisi verilmedi.
24.01.2026 Balıkesir Deprem
İstanbul'da gece yarısı hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Balıkesir, büyüklüğünü 5.1 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Deprem İstanbul dışında Bursa, Çanakkale, İzmir, Manisa, Eskişehir, Uşak'ta da hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saha taramalarının başladığını ifade etti.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.