İznik Gölü'nde kahreden olay: Serinlemek için suya giren iki gençten acı haber geldi!

Bursa'nın İznik ilçesinde serinlemek için göle giren 19 yaşındaki Bünyamin Kadı ile 21 yaşındaki İsmail İmamoğlu'ndan acı haber geldi. Arama çalışmalarında iki gencin cansız bedenine kıyıdan yaklaşık 30 metre açıkta ulaşıldı.
Bursa'nın İznik ilçesinde serinlemek amacıyla İznik Gölü'ne giren iki genç, bir süre sonra suda gözden kayboldu. Başlatılan arama çalışmaları sonucunda iki gencin de cansız bedenine ulaşıldı.

Arkadaşlarının ihbarı üzerine ekipler harekete geçti
Olay, sabah saatlerinde İznik Gölü'nün Sölözaltı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bünyamin Kadı (19) ile İsmail İmamoğlu (21) serinlemek için göle girdikten bir süre sonra gözden kayboldu.

Durumu fark eden arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye İznik Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri ile Mudanya Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler sevk edildi.

Cansız bedenlerine gölde ulaşıldı
Ekiplerin su altında yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda Bünyamin Kadı ile İsmail İmamoğlu'nun cansız bedenleri kıyıdan yaklaşık 30 metre uzaklıkta bulundu.

Olay yerindeki incelemelerin ardından iki gencin cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.