https://img.piri.net/piri/upload/3/2026/6/13/5e7205ee-bursada-yan-bakma-kavgasi-kanli-bitti-silahli-saldiri-ani-kask-kamerasinda.webp
16:12, 13/06/2026, Cumartesi

Bursa'da "yan bakma" kavgası kanlı bitti: Silahlı saldırı anı kask kamerasında!

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, dün taraflar arasında "yan bakma" iddiasıyla başlayan tartışma, bugün sokak ortasında silahlı saldırıya dönüştü. Husumetlilerinin bulunduğu sokağa gelen kimliği belirsiz bir şüpheli, tabancayla kurşun yağdırarak iki kişiyi bacaklarından yaraladı. Çevrede büyük paniğe neden olan o dehşet anları, hem bir iş yerinin güvenlik kamerasına hem de yoldan geçen bir motosikletlinin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ertesi gün pusu kurduOlay, Osmangazi ilçesine bağlı Emek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün sokakta karşılaşan iki grup arasında "neden yan baktın" gerekçesiyle kavga çıktı. Çevre sakinlerinin araya girmesiyle büyümeden önlenen kavganın ardından taraflar dağıldı ancak aralarındaki gerginlik son bulmadı. Yaşanan husumetin ertesi günü, dün tartıştığı kişilerin bulunduğu noktaya gelen saldırgan, belindeki tabancayı çıkararak hedef gözetmeksizin ateş açtı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Silahtan çıkan kurşunların bacaklarına isabet etmesi sonucu kanlar içinde yere yığılan iki yaralıya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, yaralı iki kişi ambulanslarla bölgedeki en yakın hastaneye nakledildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri saldırganın peşinde

Bursa Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, silahlı saldırının ardından ara sokaklara kaçarak izini kaybettirmeye çalışan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri sokakta boş kovan çalışması yaparken, kask kamerası ve güvenlik kamerası görüntüleri şüphelinin kimlik tespiti için mercek altına alındı. Olayla ilgili başlatılan adli tahkikat titizlikle yürütülüyor.

Avcılar'da üç yıllık emeği çaldı: Güzellik merkezinin çiçeklerini poşete doldurup kaçtı
Jurnal.ist
Avcılar'da üç yıllık emeği çaldı: Güzellik merkezinin çiçeklerini poşete doldurup kaçtı

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026