Saniyeler içinde her yer yandı: Çocukların kibrit oyunu kabusa döndü! Yangından kaçarken canlarını zor kurtardılar

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bir çocuğun ateşle oynaması sonucu çıktığı belirtilen yangın, kısa sürede tüm evi sardı. Evde bulunan çocuk ve bir kadın kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, yangında hafif yaralanan kadın sağlık ekiplerince kontrol edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde meydana gelen ev yangını, mahallede kısa süreli paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre küçük yaştaki bir çocuğun ateşle oynaması sonucu başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek ikametin tamamını etkisi altına aldı.
Alevler kısa sürede yayıldı
Yangın, Yenice Mahallesi Elmas Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Ev içerisinde başlayan alevler kısa sürede tüm yapıya yayılırken, içeride bulunan çocuk ile yetişkin bir kadın kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başardı.
İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti.

Bir kişi hafif yaralandı
İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında, evde bulunan yetişkin kadının kaşlarının yandığı öğrenildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadının durumunun iyi olduğu belirtildi.
Yangında ciddi bir yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı olurken, evde maddi hasar meydana geldi.

Soruşturma başlatıldı
Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatan ekipler, olay yerinde çalışma gerçekleştirdi. Yetkililer, yangının kesin nedeninin yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağını bildirdi.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.