Eskişehir'de trafik kazası: Kamyonda sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri böyle kurtardı
Eskişehir’de buğday yüklü kamyonun, kavşakta bekleyen bir başka kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada sürücü Mustafa Parlak (67) araç içerisinde sıkıştı. Kupa kısmı ezilen kamyondan itfaiye ve sağlık ekiplerinin yoğun çabasıyla hafif yaralı olarak kurtarılan Parlak, hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza, sabah saatlerinde 75'inci Yıl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mahallesi'nde, Mümtaz Zeytinoğlu ile Firuz Kanatlı bulvarlarının kesiştiği kavşakta meydana geldi. Mustafa Parlak yönetimindeki 26 HS 356 plakalı buğday yüklü kamyon, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu kavşakta bekleyen Yusuf Yıldırım (24) idaresindeki 06 FRB 502 plakalı beyaz eşya yüklü kamyona çarptı.

Kamyonda sıkışan sürücü için seferber oldular
Çarpmanın etkisiyle kamyonun ön kısmı büyük hasar alırken, sürücü Mustafa Parlak araçta mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren kurtarma çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılan Parlak, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı
Kazanın ardından trafik akışında aksamalar yaşanırken, emniyet güçleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı. Kavşakta bekleyen kamyon sürücüsü Yusuf Yıldırım'ın yara almadan atlattığı kazanın kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, sürücüleri kavşaklarda daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Reklam


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.