Bursa'da yaya geçidinde dehşet: Otomobil kadını havaya uçurdu
Bursa'nın Gürsu ilçesinde, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir kadın, hızla gelen otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya savrularak ağır yaralandı. Kontrolden çıkan otomobilin iş yeri önündeki saksılara çarparak durabildiği kaza anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaza, Gürsu ilçesi Kurtuluş Mahallesi Şehit Cüneyt Yıldız Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde hızla seyir halinde olan 16 CAS 948 plakalı otomobil, yaya geçidini kullanmakta olan bir kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan kadın, metrelerce ileriye savrularak ağır yaralandı.
Kontrolden çıkan araç beton saksılara çarptı
Kazaya neden olan otomobil ise duramayarak önce kaldırımı aştı, ardından iş yeri önündeki beton saksılara çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşların yaşadığı panik anları bölgedeki güvenlik kameralarına yansırken, çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Hayati tehlikesi sürüyor
Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ağır yaralı kadın, ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Reklam


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.