Meğer iki ay öncesine aitmiş! Haluk Levent'in kumar oynadığı görüntülerin nerede çekildiği ortaya çıktı
11:05, 15/07/2026, ÇarşambaG: Güncelleme: 11:06, 15/07/2026, Çarşamba

Meğer iki ay öncesine aitmiş! Haluk Levent'in kumar oynadığı görüntülerin nerede çekildiği ortaya çıktı
Haluk Levent hakkında yürütülen soruşturma sürerken, dosyaya girdiği öne sürülen kumar oynadığı görüntüler kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor. Levent'in rulet masasındaki görüntülerinin çekildiği yer ve tarihe ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Meğer kumar görüntüleri daha iki ay öncesine aitmiş.
AHBAP Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Haluk Levent hakkında geçtiğimiz gün bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. Görüntülerde Levent'in kumar oynadığı görülmüştü.

Kumar oynadığı görüntülere ilişkin yeni bilgi
Gazeteci Sema Kızılarslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu görüntülere ilişkin yer ve tarih bilgisi de verdi. Buna göre Levent'in rulet oynadığı öne sürülen görüntülerin Kıbrıs'ta çekildiğini ve son ziyaret tarihinin 11 Mayıs 2026 olduğunu iddia etti.
Kızılarslan paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Özel haber... Haluk Levent'in kumar oynadığı yer Kıbrıs. Kıbrıs'a kumar oynamak için gittiği son tarih ise 11 Mayıs 2026..."

"Ahbap'ın parasını kullanmadım"
Emniyette verdiği ifadede hakkındaki suçlamaları reddeden Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin kuruluşundan itibaren mali süreçleri anlattı. İlk yıllarda derneğin tüm giderlerini kendi imkanlarıyla karşıladığını söyleyen Levent, 2023 Kahramanmaraş depremlerinin ardından toplanan yaklaşık 4,3 milyar liralık bağışın büyük bölümünün deprem bölgesindeki çalışmalar için harcandığını savundu. Harcamalara ilişkin belgelerin ilgili kurumlarda bulunduğunu ve derneğin son yıllarda İçişleri Bakanlığı tarafından denetlendiğini ifade etti.

"Usulsüzlük olabilir ama yolsuzluk değil"
Levent, kişisel yatırımları nedeniyle ciddi borçlandığını ve borsada işlem yapmayı "kötü bir zaaf" olarak nitelendirdi. Ahbap'a ait çek ve senetleri zaman zaman teminat olarak kullandığını kabul eden Levent, bunun usulsüzlük olarak değerlendirilebileceğini ancak yolsuzluk olarak nitelendirilemeyeceğini savundu. Ayrıca, "Ahbap Derneği'nden hiçbir zaman para alıp borsada oynamadım." ifadelerini kullandı.
Savunma hakkının kısıtlandığını öne sürdü
İfadesinin sonunda bazı siyasi isimler ve kamu kurumlarına ilişkin açıklamalarının tutanağa geçirilmediğini iddia eden Levent, bu nedenle sonraki sorulara susma hakkını kullandığını söyledi. Avukatı Türkan Özer de müvekkilinin ayrıntılı savunma yapmak istediğini ancak savunma hakkının kısıtlandığını öne sürerek bu itirazın tutanağa geçirildiğini belirtti.

Jurnal.ist
AHBAP soruşturmasında yeni gelişme: Haluk Levent dahil 23 şüpheli adliyeye sevk edildi

Jurnal.ist
Suçlamalara nasıl cevap verdi? Haluk Levent'in ifadesi ortaya çıktı: 'Ahbap çeklerini teminat olarak kullandım'

Jurnal.ist
Haluk Levent’in bir kumarhanede rulet oynarken görüntüleri ortaya çıktı

Jurnal.ist
Ahbap soruşturması sonrasında HLK Coin çöktü: Bir günde yüzde 80 değer kaybetti

Jurnal.ist
Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'dan Haluk Levent paylaşımı: 'Bir kere de şaşırsak...'
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.