09:15, 14/07/2026, Salı
Hatay'da silahlı kavga: Cadde ortasında çatışma
Hatay'ın Hassa ilçesi Akbez Mahallesi'nde iki grup arasında yaşanan silahlı çatışma, bölgede büyük paniğe yol açtı. Aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan E.Ş. ve A.Ş. kardeşler ile M.K. isimli şahıs, cadde üzerinde karşılaştıktan sonra sözlü tartışmaya girdi. Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerine ateş açtı.
Çatışma anında çevredekilerin büyük bir cesaret örneği göstererek tarafları ayırmaya çalıştığı görüldü. Olay anına ait cep telefonu görüntülerine; çevredeki vatandaşların silahlı şahıslara müdahale ettiği ve yoldan geçen bir beton mikseri sürücüsünün korna çalarak kavgayı durdurmaya çalıştığı saniye saniye yansıdı.
Bir yaralının durumu ağır
İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye sevk etti. Yapılan kontrollerde M.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı; vücuduna 3 kurşun isabet eden A.Ş.'nin ise hayati tehlikesinin olduğu belirlendi. Olayın şüphelisi, silahıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.

Jurnal.ist
Elazığ'da hortum paniği: O anlar kamerada

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.