İzmir'de yürek yakan ölüm: Toprak işleme makinesine sıkışan Mehmet hayatını kaybetti
12:34, 19/03/2026, PerşembeG: Güncelleme: 13:36, 19/03/2026, Perşembe

Toprak işleme makinesine sıkışan Mehmet öldü
İzmir’in Kiraz ilçesinde meydana gelen kazada, traktörün arkasına takılı toprak işleme makinesi olan rotovatöre kapılan 11 yaşındaki Mehmet Dönmez hayatını kaybetti.
Olay, dün saat 19.00 sıralarında Suludere Mahallesi’nde meydana geldi. Babası Ahmet Dönmez'e kendilerine ait tarlada yardım eden Mehmet Dönmez, plakası öğrenilemeyen traktörün arkasına bağlı rotovatöre yaklaştı.

Dönmez, makineye kapılarak sıkıştı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Dönmez'in hayatını kaybettiği belirlendi.
Dönmez'in cansız bedeni, Kiraz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza kameraya yansıdı, baba sinir krizi geçirdi
Öte yandan kaza, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; oğlunu kanlar içinde gören baba Ahmet Dönmez'in sinir krizi geçirdiği, bir kadının da koşarak olay yerine geldiği anlar yer aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Jurnal.ist
Anadolu Otoyolu’nda bayram hareketliliği başladı: Bolu ve Düzce’de yoğunluk yer yer artıyor
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.