İzmir, Yalova, Giresun ve Tekirdağ'dan acı haber: Dört kişinin cansız bedenine ulaşıldı

İzmir, Yalova, Giresun ve Tekirdağ'dan peş peşe acı haberler geldi. Farklı şehirlerde kayıp olarak aranan iki çocuk ile iki yetişkinin cansız bedenleri deniz kıyısı, kayalıklar ve sulama havuzunda bulundu. Meydana gelen ölümlerle ilgili adli soruşturmalar başlatıldı.
İzmir'in Beydağ ilçesinde kaybolan 4 yaşındaki Alim Eray Karakuş'un cansız bedeni, mahallenin sulama havuzunda bulundu. Yalova’da ise kayıp olarak aranan 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Yusuf Gezek, deniz kıyısında ölü şekilde bulundu.

Mahalle sakinleri seferber oldu
Yeşiltepe Mahallesi'nde yaşayan Karakuş ailesi, çocukları Alim Eray Karakuş'un (4) evde olmadığını fark edince çevrede aramaya başladı.
Aile ve mahalle sakinlerinin aramaları sonucu çocuk, sulama havuzu içerisinde hareketsiz halde bulundu.
Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Havuzdan cansız bedeni çıkarıldı
Havuzdan çıkarılan Karakuş'un yaşamını yitirdiği belirlendi.
Karakuş'un cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cesedi kıyaya vurdu
Yalova'daki acı olayda ise, Akasya Plajı’nda kıyıya bir çocuk cesedi vurduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Dün kayıp başvurusu yapılmıştı
Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede cansız bedenin, dün kayıp başvurusu yapılan Yusuf Gezek’e (9) ait olduğu tespit edildi.
Bölgede savcı ve olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. İncelemenin ardından çocuğun cansız bedeni otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Boğulduğu tahmin edilen Yusuf Gezek’in ailesinin yaklaşık 4 ay önce Şanlıurfa’dan Yalova’ya taşındığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Emekli öğretmenin kayalıklarda cansız bedeni bulundu
İlçede yaşayan emekli öğretmen Murat Durmuş, önceki gün sabah saatlerinden çıktığı evine geri dönmedi. Durmuş'un kaybolmasının ardından yakınları ve ekipler tarafından ilçe genelinde arama çalışmaları başlatıldı.
Aramalarda; otomobili sahilde terk edilmiş halde bulunan Murat Durmuş’un kayalıklar arasında cansız bedenine ulaşıldı. Durmuş'un cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi için Bulancak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Reklam

Tekirdağ'da kayıp olarak aranan kişi denizde ölü bulundu
Şarköy'ün Hürriyet Mahallesi'nde oturan Binnaz Demir, geçen salı evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Demir'i aramak için çalışma başlatıldı.
Dün öğle saatlerinde, Şarköy'ün İstiklal Mahallesi'ndeki belediye sosyal tesislerinin sahilinde denizde bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin incelemesinde, cesedin kayıp olarak aranan Binnaz Demir'e ait olduğu belirlendi. Demir'in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.