Malatya'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen kazada bir yolcu otobüsü şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Feci kaza sonucu ilk belirlemelere göre üç kişi öldü, 22 kişi yaralandı.
Malatya’da yolcu otobüsünün şarampole devrilmesiyle korkutan bir kaza meydana geldi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Yolcu otobüsü şarampole devrildi
Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 FB 5349 plakalı Muş Yolu Turizm'e ait yolcu otobüsü, Malatya-Adıyaman kara yolu Polatdere Mahallesi mevkisinde şarampole devrildi.
İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ölü ve yaralılar var
Sağlık görevlileri sürücü, otobüs görevlileri ve 40 yolcuyu kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan ismi öğrenilemeyen üç kişinin yaşamını yitirdiği öğrenilirken, 5 kişinin ise yoğun bakımda tedavi edildiği öğrenildi.

Vali Yavuz'dan açıklama
Malatya Valisi Seddar Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Doğanşehir ilçesi sınırlarında bir yolcu otobüsünün sürüş kontrolünün kaybedilmesi sonucu şarampole devrildiğini belirtti.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.