Eskişehir'de trafik ihlali: Dörtlü flaşör açıp yolu kapattılar
Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde, şehir merkezindeki trafik akışını hiçe sayan sürücülerin duyarsızlığı bir motosiklet sürücüsü tarafından kask kamerasıyla görüntülendi. Cumhuriyet Mahallesi Sakarya 1 Caddesi üzerinde seyreden motosiklet sürücüsü, cadde boyunca dörtlü flaşörlerini yakarak trafiği kilitleyen 10 aracı tek tek kayıt altına alarak duruma sert tepki gösterdi.
Görüntülerde, yasal park alanı olmamasına rağmen araçlarını ikinci sıraya park eden ve dörtlü flaşörlerini yakarak "duraksama" bahanesiyle yolu kapatan sürücülerin çokluğu dikkat çekti. İlerlemek için tek şeride mahkûm kalan motosikletli vatandaş, karşılaştığı manzara karşısında yaşadığı mağduriyeti dile getirerek, "Bütün plakaları çekeceğim, hepsini sosyal medyaya koyacağım. Dörtlü yakan istediğini yapabiliyor. Ben de dörtlü yakayım, her yere gireyim. Ne güzel dünya" diyerek duruma isyan etti.
Sosyal medyada gündem oldu
Trafiğin akışını olumsuz etkileyen ve diğer sürücülerin geçiş hakkını gasp eden bu araçlar, şehir içi trafiğinde yaşanan düzensizliği bir kez daha gözler önüne serdi. Motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıyan o anlar, trafik kurallarına uyulmaması ve keyfi parklanma nedeniyle yaşanan mağduriyetleri tartışmaya açtı. Görüntüleri kaydeden sürücünün tepkisi, sosyal medyada da benzer sorunlardan muzdarip vatandaşlar tarafından geniş destek gördü.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.