Oğlunu kurtarmak istedi! Sonu faciayla bitti: Baba ve oğuldan acı haber
23:37, 10/07/2026, Cuma

Facia
Yalova'da yıkama ve yağlama iş yerinde elektrik akımına kapılan oğlunu kurtarmaya çalışan baba da akıma kapıldı. Ağır yaralanan baba ve oğul hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi.
Yalova'nın Altınova ilçesinde bir yıkama ve yağlama iş yerinde çalışan 28 yaşındaki Olcay Okur elektrik akımına kapıldı. Durumu fark eden babası Samim Okur (53), oğlunu kurtarmak için müdahalede bulunduğu sırada kendisi de elektrik akımına kapıldı.
Hastanede yaşam savaşını kaybettiler
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Samim Okur Karamürsel Devlet Hastanesi'ne, Olcay Okur ise Yalova Altınova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak baba ve oğul, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
İş yerinin sahibi oldukları öğrenildi
Hayatını kaybeden Samim Okur ile oğlu Olcay Okur'un, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde yaşadıkları ve olayın meydana geldiği yıkama ve yağlama iş yerinin sahibi oldukları öğrenildi.
Olayın kesin nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Z Raporu
Türkler alışveriş için yurt dışına akın etti: Kartlı harcamada tarihi rekor
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.