Osmaniye'deki düğün salonu kavgasının silahlı anları kamerada
Düğün salonu önünde çıkan silahlı kavgada 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Olay anına ait cep telefonu görüntüleri, şüphelilerin kaçış anlarını gösteriyor.
Osmaniye'nin Fakıuşağı Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda dün gece yaşanan silahlı kavga, büyük bir acıya sahne oldu. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede salon dışına taşarak silahlı çatışmaya dönüştü.
Tüfekle ateş açıldı: 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Düğün salonu dışına taşan kavgada açılan ateş sonucu 22 yaşındaki Hüseyin Gönül ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Gönül, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda yaralanan diğer 6 kişi ise çevre hastanelerde tedavi altına alındı.
Görüntüler ortaya çıktı, firari şüpheliler aranıyor
Olay anına ait cep telefonu kamerası görüntüleri, kavga sonrası şüphelilerin bölgeden uzaklaştığı anları saniye saniye gözler önüne serdi. Görüntüleri incelemeye alan polis ekipleri, kaçan 5 şüpheliden 3'ünü kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Firari durumda olan diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların titizlikle devam ettiği bildirildi.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.