Şanlıurfa’da şampiyonluk maçı karıştı: 5 kırmızı kart, saha dışına taşan kavga!
Şanlıurfa 2. Amatör Küme’de şampiyonluk düğümünü çözecek Pirsusspor-Viranşehir İdmanyurdu karşılaşması, spor sahalarında görmek istemediğimiz görüntülere sahne oldu. Tansiyonun 90 dakika boyunca düşmediği ve 5 kırmızı kartın çıktığı mücadele sonrası taraflar arasında kavga çıktı. Bir futbolcunun yaptığı iddia edilen hareketlerin ardından tırmanan gerginlik, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle yatıştırıldı.
Viranşehir İlçe Stadı’nda dün saat 16.00’da oynanan kritik şampiyonluk mücadelesi, büyük bir rekabete sahne oldu. Pirsusspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona eren ve puan durumu açısından kritik öneme sahip maç, saha içindeki yüksek gerginliğiyle dikkat çekti. Hakem, karşılaşma boyunca iki takımdan toplam 5 oyuncuya kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı.
Soyunma odası yolunda gerginlik
Bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte şampiyonluk mücadelesi yerini kavgaya bıraktı. İddiaya göre, maçtan galibiyetle ayrılan Pirsusspor’un 24 numaralı futbolcusunun soyunma odasına yöneldiği esnada tribünlere ve rakip takım oyuncularına yönelik el kol hareketlerinde bulunması, tansiyonu bir anda yükseltti. Küfürlü tartışmaların ardından iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginlik saha kenarına taşındı.
Güvenlik güçleri müdahale etti
Saha içindeki arbedeyi fark eden güvenlik güçleri, olayların daha da büyümemesi için hızla müdahale etti. Polis ekiplerinin araya girmesiyle taraflar güçlükle sakinleştirilirken, yaşanan kavgayı çevredeki vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydetti. Mücadele sonunda yaşanan bu üzücü olaylar, elde edilen şampiyonluk başarısının ve maçın önüne geçti. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.
Reklam


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.