Hamdi Alkan'dan gözaltına alınan eski eşi Selen Görgüzel'e telefon: 'Adalet mekanizmasına güveniyorum'

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan, adı uyuşturucu soruşturmasına karışan eski eşi Selen Görgüzel’i gözaltı sürecinde aradığını açıkladı. Alkan, “üzüntü duyduğunu” belirtirken adalet mekanizmasına güvendiğini söyledi ve Görgüzel’in şu anda sıkıntılarını aştığını ifade etti.
Ünlü yönetmen ve yapımcı Hamdi Alkan, İstanbul’da adı geçen soruşturmaya konu olan eski eşi Selen Görgüzel hakkında açıklamalarda bulundu. Hamdi Alkan, 2014'te evlendiği ve 7 yıl süren evliliğin ardından yollarını ayırdığı Selen Görgüzel'i bu süreçte aradığını söyledi. Alkan, "Üzüldüğümü söyledim. Herkesin özel hayatı var. Adalet mekanizmasının gereğini yapacağına inanıyorum. Bildiğim kadarıyla şu anda sıkıntıları aşmış durumda" dedi.

'İtibar suikastıdır'
İstanbul'da uyuşturucu soruşturması kapsamında geçen hafta gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Selen Görgüzel şu açıklamayı yapmıştı:
"Hakkımda yürütülen soruşturma kapsamında ifademe başvurulmasının yegane sebebi; konakladığım otelin müşterileri için tahsis etmiş olduğu bir ulaşım imkanı olduğu düşüncesiyle bindiğim ve bu sebeple sosyal medyada fotoğraflar dahi paylaştığım uçak yolculuğudur. Uyuşturucu ve fuhuş gibi adımın birlikte anılmasından dahi hicap duyduğum böylesi ağır suçlarla şahsımın en ufak bir ilişkisi bulunmamaktadır. Savcılık makamına verdiğim ifadenin basına kasti olarak yanlış yansıtılması ve adımın ısrarla bu çirkin ithamlarla yan yana getirilmeye çalışılması, şahsıma yönelik planlı bir itibar suikastıdır."

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.