13:44, 25/07/2026, Cumartesi
Kahramanmaraş'ta yolun karşısına geçen bukalemuna sürücü yol verdi
Kahramanmaraş'ta otomobiliyle ilerleyen bir sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan bukalemunu fark edince aracını durdurdu. Sevimli hayvanın bir ileri bir geri adımlar atması ve sürücünün esprili sözleri renkli anlara sahne oldu.
Kahramanmaraş'ın Bertiz bölgesi Kabasakal mevkisinde seyreden Mehmet Dökme, yol ortasında hareket eden farklı bir canlıyla karşılaştı. Otomobiliyle ilerlediği esnada yolun karşısına geçmeye çalışan bukalemunu fark eden sürücü, hayvana zarar vermemek adına aracını durdurarak beklemeye koyuldu.
Sürücünün sözleri gülümsetti
Karşıdan karşıya geçmeye çalışan bukalemun bir süre kararsız kalıp ileri geri hareketler sergiledi. Bu anlar trafikte ilginç ve eğlenceli görüntüler oluştururken, sürücü Dökme'nin "Hadi geç, çabuk ol" şeklinde seslenmesi dikkat çekti. Sesin ardından adımlarını hızlandıran bukalemun güvenli bir şekilde yolun karşı tarafına geçerek gözden kayboldu.

Jurnal.ist
İstanbul’a Karadeniz üzerinden gelen yağmur bulutları kenti ikiye böldü

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.