Görenler inanamadı! Bolu Dağı'nda mucize kurtuluş: Hurdaya dönen tırdan yürüyerek çıktı... TEM İstanbul istikametinde trafik durma noktasına geldi

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli mevkiinde iki tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bir çekici adeta hurdaya döndü. Şiddetli çarpışmaya rağmen sürücünün burnu bile kanamadan araçtan çıkması dikkat çekti. Kaza nedeniyle otoyolda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.
TEM Otoyolu’nun İstanbul istikametinde Bolu Dağı Tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazası, ağır hasarlı bir çarpışmaya sahne oldu. Seyir halindeki iki çekicinin karıştığı olayda araçlardan biri büyük hasar alırken, sürücünün kazayı yara almadan atlatması şaşkınlık yarattı.
Saat 13.15 sıralarında yaşanan kazada, İstanbul yönünde ilerleyen bir çekici sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu aynı yönde giden başka bir tıra arkadan çarptığı bildirildi. Çarpışmanın etkisiyle bir aracın kupa bölümü tamamen kullanılamaz hale geldi.

Araç hurdaya döndü, sürücü kendi imkanlarıyla çıktı
Şiddetli darbenin ardından hurdaya dönen araçta bulunan sürücünün, enkaz haline gelen kabinden kendi imkanlarıyla çıktığı öğrenildi. Olayı gören diğer sürücüler kısa süreli panik yaşarken, sürücünün yara almaması rahat nefes aldırdı.
Bölgede jandarma ve karayolları ekipleri sevk edilerek güvenlik önlemleri alındı. Kazaya karışan araçlardan birinin yolu kapatması nedeniyle TEM Otoyolu’nda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak ilerledi.

Trafik kısa süre aksadı
Kaza sonrası otoyolda uzun araç kuyrukları oluşurken, ekiplerin çalışmasıyla araçların kaldırılması için operasyon başlatıldı. Yolun temizlenmesinin ardından ulaşımın yeniden normale dönmesi için çalışmalar yürütüldü.
Yetkililer, kazaya ilişkin incelemenin sürdüğünü bildirdi.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.