09:39, 02/07/2026, Perşembe
Ankara'da vinç kabininde ibadet: 40 metre yükseklikte namaz kıldı
Ankara'nın Altındağ ilçesindeki bir inşaat sahasında, vinç operatörünün yerden yaklaşık 40 metre yükseklikte sergilediği davranış dikkat çekti. Ezanın okunmasının ardından namaz vaktini kaçırmak istemeyen operatör, çalışmaya kısa bir ara vererek vinç üzerinde ibadetini yerine getirdi.
Ezanın okunmasıyla birlikte harekete geçen operatör, çalıştığı vincin kabininden çıkarak vincin denge bölümüne geçti. Gökyüzüyle iç içe olan, yerden 40 metre yükseklikteki o dar alanda namazını eda eden operatör, ibadetinin ardından tekrar çalışmasına geri döndü.
O anlar kamerada
Vincin tepesinde gerçekleşen bu anlar, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler, operatörün yüksekliğe rağmen sergilediği soğukkanlılık ve ibadetine gösterdiği özenle izleyenlerin dikkatini çekti. İnşaat sahalarının zorlu koşullarına rağmen mesaisini ve ibadetini bir arada yürüten operatör, çalışma alanındaki ilginç anlardan biri olarak hafızalara kazındı.

Jurnal.ist
Manisa'da şiddetli fırtına dehşeti: Çatılar uçtu, cami minaresi devrildi

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.