2019'a damga vuracak bu modelleri görmeden yemek masası almayın

2019 yılı içerisinde değişen tarzların yansımasından oluşan 5 yemek masası önerisi.
2019 yılı içerisinde değişen tarzların yansımasından oluşan 5 yemek masası önerisi.

Bir kuyumcu için vitrinin önemi neyse bir ev sahibi için de yemek masası aynı öneme sahiptir. Misafirlerinizi, dostlarınızı ve akrabalarınızı ağırladığınız akşam yemeklerinde en dikkat çeken detay, yemeklerin lezzetinden sonra yemek masasının şıklığı ve modernliğidir. Eşin dostun ağzına laf vermek istemiyorsanız sizin için hazırladığımız 2019'a damga vurması muhtemel yemek odası takımlarına göz atmanız da fayda var.

Saatler süren, leziz yemekler hazırladığınız özel bir gecenin sırf yemek masası takımının eski ve kötü olması sebebiyle tadınızı kaçırmasına izin vermeyin. Yeni sezonun en güzel yemek masası takımlarına göz atmanız sizin için iyi olabilir.

İşte 2019'a damga vuracak yemek masası modelleri

1. Event yemek odası takımı

                                    Açık ahşap rengindeki masasını ve bej tonlarındaki sade görünüme sahip sandalyelerini siyah ayak detayıyla farklılaştırmıştır. Sandalyelerinde yer verilen altın rengindeki zımba detayı da tasarımı zenginleştirmiştir. Bu yemek odası takımında tek başına ihtişamlı bir görünüme sahip olan konsol ise, ahşabın doğallığını, siyah renginde parlak ön yüzeyiyle modernleştirmiştir. Parçalarda yer verilen siyah ve altın rengi genel atmosferin uyumunu oluşturmuştur. Detaylarla yaratılan zarifliği yemek odasında uygulamak isteyenler için bu takım, güzel bir öneri olarak karşımıza çıkıyor.
1. Event yemek odası takımı Açık ahşap rengindeki masasını ve bej tonlarındaki sade görünüme sahip sandalyelerini siyah ayak detayıyla farklılaştırmıştır. Sandalyelerinde yer verilen altın rengindeki zımba detayı da tasarımı zenginleştirmiştir. Bu yemek odası takımında tek başına ihtişamlı bir görünüme sahip olan konsol ise, ahşabın doğallığını, siyah renginde parlak ön yüzeyiyle modernleştirmiştir. Parçalarda yer verilen siyah ve altın rengi genel atmosferin uyumunu oluşturmuştur. Detaylarla yaratılan zarifliği yemek odasında uygulamak isteyenler için bu takım, güzel bir öneri olarak karşımıza çıkıyor.
2. Jennifer yemek odası takımı

                                    Renklerle canlandırılmış ve detaylardaki zariflik ile denge sağlamış bir yemek odası için Jennifer yemek odası takımı, kusursuz bir öneri olacaktır. Açık ahşap tonlarındaki yemek masası, hem ayak detaylarında kullanılan renkle hem de sandalyelerinin kumaşlarında tercih edilen iki farklı tonla dekorasyona canlılık kazandırmıştır. Konsolu ise üst yüzeyinde kullanılan mermer detay ve yuvarlak formda büyük kulp tasarımı ile yemek odası dekorasyonuna zengin ve asil bir görünüm kazandırmıştır. Renklerle canlandırılmış ve şık detaylarla modernleştirilmiş bir yemek odası hayal ediyorsanız bu takım size ilham verici olacaktır.
2. Jennifer yemek odası takımı Renklerle canlandırılmış ve detaylardaki zariflik ile denge sağlamış bir yemek odası için Jennifer yemek odası takımı, kusursuz bir öneri olacaktır. Açık ahşap tonlarındaki yemek masası, hem ayak detaylarında kullanılan renkle hem de sandalyelerinin kumaşlarında tercih edilen iki farklı tonla dekorasyona canlılık kazandırmıştır. Konsolu ise üst yüzeyinde kullanılan mermer detay ve yuvarlak formda büyük kulp tasarımı ile yemek odası dekorasyonuna zengin ve asil bir görünüm kazandırmıştır. Renklerle canlandırılmış ve şık detaylarla modernleştirilmiş bir yemek odası hayal ediyorsanız bu takım size ilham verici olacaktır.
3. Le Vera yemek odası takımı

                                    Açık renk mobilyaların evin çehresini değiştirdiği örneğini Vera yemek odası takımlarında görmemiz mümkün. Küçük mutfak ve yemek odaları için tercih edilmesi uygun oluyor.
3. Le Vera yemek odası takımı Açık renk mobilyaların evin çehresini değiştirdiği örneğini Vera yemek odası takımlarında görmemiz mümkün. Küçük mutfak ve yemek odaları için tercih edilmesi uygun oluyor.
4. Bass yemek odası

                                    Yalın tasarımının altındaki zarafeti ile dikkat çeken Bass New Yatak Odası, metal ayaklarıyla uyumlu özel tasarım kulplara sahip. Dinamik çizgileri ve tasarımını tamamlayan aynası ile Bass New Yatak Odası, size hak ettiğiniz zarafeti sunmak için tasarlandı. Ahşabın bütün asaletini yatak odanıza taşıyarak sizi doğanın kalbine bir yolculuğa çıkaracak.
4. Bass yemek odası Yalın tasarımının altındaki zarafeti ile dikkat çeken Bass New Yatak Odası, metal ayaklarıyla uyumlu özel tasarım kulplara sahip. Dinamik çizgileri ve tasarımını tamamlayan aynası ile Bass New Yatak Odası, size hak ettiğiniz zarafeti sunmak için tasarlandı. Ahşabın bütün asaletini yatak odanıza taşıyarak sizi doğanın kalbine bir yolculuğa çıkaracak.
5. Carzo yemek odası takımı

                                    Doğal ahşap görünümünde bir yemek masası seçiminde bulundunuz. Onu tamamlayacak bir büfe, bir vitrin, odayı aydınlatacak lambalar da tamam… Sıra geldi yemek masası sandalyesi ve bu sandalyenin döşemesine! Buraya kadar her şey güzelse, odaklanmayı kaybetmeyin. Bu noktada yanlış bir tercih, bütün özenli seçimleri ziyan edebilir. Bu nedenle seçtiğiniz ahşap rengi ile uyumlu, aynı zamanda da trend olan bir kumaş seçebilirsiniz
5. Carzo yemek odası takımı Doğal ahşap görünümünde bir yemek masası seçiminde bulundunuz. Onu tamamlayacak bir büfe, bir vitrin, odayı aydınlatacak lambalar da tamam… Sıra geldi yemek masası sandalyesi ve bu sandalyenin döşemesine! Buraya kadar her şey güzelse, odaklanmayı kaybetmeyin. Bu noktada yanlış bir tercih, bütün özenli seçimleri ziyan edebilir. Bu nedenle seçtiğiniz ahşap rengi ile uyumlu, aynı zamanda da trend olan bir kumaş seçebilirsiniz
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >