İtfaiyecilere su taşıyan Şahin Akdemir hayatını kaybetti

Marmaris'teki orman yangınında ölen gencin itfaiye ekiplerine su taşıdığı ortaya çıktı
Marmaris'teki orman yangınında ölen gencin itfaiye ekiplerine su taşıdığı ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan yangında görev yapan ekiplere su taşıyan Şahin Akdemir isimli vatandaş hayatını kaybetti. 25 yaşında olan Akdemir'in bir ay önce çıkan yangında da itfaiyecilere su taşıdığı ortaya çıktı.

Marmaris'te öğlen saatlerinde çıkan ve bir anda büyüyen yangını söndürme çalışmalarına gönüllü olarak yardımdı olmaya çalışan Şahin Akdemir'den acı haber geldi. Yangın söndürme çalışmasında gönüllü olarak ekiplere destek veren Akdemir'in son paylaşımı ise"Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin" ve"Yangın hala devam ediyor biz su taşıyoruz hala" paylaşımları ile yürekleri burktu.

Şahin Akdemir kimdir?

Şahin Akdemir gönüllü olarak söndürme çalışmalarında yer alıyordu

Aslen Köyceğizli olan ve uzun yıllardır Ortaca ilçesinde yaşayan Şahin Akdemir'in, Marmaris'te turizm sektöründe çalıştığı öğrenildi. 25 yaşındaki Akdemir'in, meydana gelen yangına yardım etmek için bugün motosikleti ile bölgeye gittiği ve yangın söndürme çalışmasında gönüllü olarak ekiplere destek verdiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in bir ay önce çıkan yangında da gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı öğrenildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >