Meghan Markle'dan Diana hamlesi

Meghan Markle'ın doğumdan sonra saraydan taşınacağı gelen haberler arasında.
Meghan Markle'ın doğumdan sonra saraydan taşınacağı gelen haberler arasında.

İngiltere Kraliyet gelini Meghan Markle geçtiğimiz günlerde gizlice ABD'ye giderek baby shower partisi düzenlemişti. 15 kişiden oluşan arkadaş grubuyla birlikte Fransız restoranına yakın bir otelde bebek kutlaması yapan Markle'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Kutlamadan paylaşılan görüntüler bebeğin cinsiyetini ele verdi. Gelen görüntülere göre bebeğin kız olacağı iddia edilmişti. Ancak İngiltere'de bazı kaynakların bebeğin erkek olduğu yönündeki paylaşımları akılları karıştırdı. Tüm bunların yanında eğer bebek kız olursa Markle'ın isim olarak Lady Diana'nın adını koyacağı yönünde haberler gelmeye başladı.

Kraliyetin küçük oğlu Prens Harry'nın eşi Meghan Markle bu kez de bebeğiyle ilgili gündemde. Geçtiğimiz günler 500 bin dolar harcadığı gizli ABD seyahatinden bebeğin cinsiyetini ele veren görüntüler yayınlanmış ve bebeğin kız olacağı iddia edilmişti. Erkek olacağına dair haberlerin de geldiği İngiltere Kraliyet ailesinin küçük gelini gündemdeki yerini koruyor. Düşes bebeğin ismiyle ilgili gündemde.

Meghan ve Prens Harry geçtiğimiz günlerde gittikleri Fas ziyaretinden.
Meghan ve Prens Harry geçtiğimiz günlerde gittikleri Fas ziyaretinden.

İsim konusu gündemde

Prens Harry’nin eğer bebeği kız olursa annesi Lady Diana’nın adının verilebileceği tahmin ediliyor. Kate Middleton ve Prens William’ın kızları Prenses Charlotte’ın kızının üçüncü adının Diana olması, Meghan Markle ve Prens Harry’nin kız bebek doğması halinde birinci isim olarak Diana’yı seçebilecekleri öngörülüyor. Bebeğin kız olması halinde Elizabeth, Doria, öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Ayrıca Alice, Victoria, Mary, Isabella, Eleanor, Augusta, Rachel ve Alexandra isimleri de konuşulanlar arasında. Ancak kraliyet ailesinde isim olayına Kraliçe karar veriyor.

Erkek bebek için isim arayışı

Bebeğin erkek olması halinde Arthur ismi öne çıkıyor. Kate Middleton ve Prens William’ın en küçük çocuğu Prens Louis’in ikinci adı olan Arthur’un Meghan Markle ve Prens Harry çiftinin bebeğine ilk ad olabileceği konuşuluyor. Erkek bebek isimlerinde Alexander da öne çıkan seçeneklerden biri. Bebeğin erkek olması halinde Philip, Albert, Nicholas, Alfred, Charles, Edward, William ve James isimlerinden birinin de seçilebileceği konuşuluyor.

Hipnoz yöntemiyle doğum

37 yaşında olan ve ilk kez anne olmaya hazırlanan Sussex Düşesi, bebeğini son dönemde trend haline gelen hipnozla doğum yöntemiyle dünyaya getirmeyi planlıyor.

Haberler arasında Meghan'ın bebeğini kısa bir süre sonra taşınacakları Frogmore'daki yeni evlerinde doğuracağı da yer alıyor. Bu süreçte Markle'ın annesi Doria Ragland'ın da kızına destek vermek için onun yanına taşınacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >