TRT'nin yeni heyecanı: TRT 2 bugün yayında

TRT 2 yenilenmiş logosu ve içerikleriyle bugün saat 20.00 da yayında olacak.
TRT 2 yenilenmiş logosu ve içerikleriyle bugün saat 20.00 da yayında olacak.

31 Ocak 1968'den beri hayatımızda olan TRT, her geçen gün yeni bir solukla karşımıza çıkıyor. 2010 yılında yerini TRT Haber'e bırakan TRT 2 sinema, tarih, felsefe gibi birçok konuyu izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan kaliteli bir yayınla geri dönüyor. Kanal bu akşam 20'de yayında olacak.

Yayın hayatına 6 Ekim 1986 tarihinde başlayan, Ressam Bob, İngilizce Haber Bültenleri, Atilla İlhan Sohbetleri ve bir çok dizi ve programa ev sahipliği yapan TRT 2, 18 Mart 2010 tarihinde ismi ve yayın içeriği değiştirilerek yerini TRT Haber'e bırakmıştı.

Geri dönüyor

Kültür sanat kanalı olan TRT 2 birbirinden farklı konuları ve konuklarıyla ekranda olacak. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Gençlere yönelik içeriği tanımlamak lazım, örneğin absürd komediler daha popüler olmayan içerikleri değerlendirmeyi düşünüyoruz''demişti.

Tanıtımını böyle yapmışlardı;

Sosyal medyadan paylaşımlar geldi

TRT 2 yayın hayatına başlamadan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı. Hülya Koçyiğit, Doğan Hızlan, Fuat Güner gibi isimlerin yer alacağı yayınları Instagram hesabından duyuran TRT ekibi merak uyandırmayı başardı. İşte o paylaşımlar;

Yapılacak programlar

  • Anjelika Akbar ile Sesler, Film Gibi Hayatlar, Hayat Sanat, Tarih Söyleşileri, Felsefe Söyleşileri, Edebiyat Söyleşileri, Sanat Söyleşileri, Pazar Konseri, Opera Dünyası, Film Önü / Arkası, Karalama Defteri, İhmal Edilebilir Nasihatler, Aramızda Müzik Var, Bir Resim Bir Hikâye, Bir Zamanlar, Çocuklara Yadigâr, Destansı Kareler, Eskici, Geleneğin Kalp Atışları, Koleksiyoner, Sarayın Lezzetleri, Sinema Dünyası, Tarihin Ruhu, Türkiye Ekspresi, Murat Boncuk'la Atölye ve Yeryüzleri

TRT 2'yi sosyal medyadan takip etmek için;

Facebook'tan takip etmek için,

https://www.facebook.com/trt2

Twitter'dan takip etmek için,

https://twitter.com/trt2tv

Instagram'dan takip etmek için,

https://www.instagram.com/trt2...

YouTube'dan takip etmek için,

https://www.youtube.com/trt2


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >