16. gün iftar menüsü: Vegan tarifler

16.gün iftar menüsü
16.gün iftar menüsü

Ramazan ayını yarıladığımız bu günlerde Lokmacığınız iftar menülerine farklı farklı alternatifler üretmeye devam ediyor. Bugün vegan iftar menüsü hazırladık! Domates çorbasından sebzeli fırın makarnaya, avokadolu taze fasulyeden limon kremalı tatlılara birbirinden güzel tariflerimiz sizleri bekliyor!

İÇİNDEKİLER

Kerevizli domates çorbası

Kerevizler raflardan ayrılmak üzereyken onunla son vedalaşmalarımızı yapıyoruz! Kerevizi çok yakıştırdığımız domates çorbasını bir kere de bu şekilde deneyin, afiyet olsun!

Sebzeli fırın makarna

Fırın makarna tariflerinin en lezzetlilerinden biri ilan ettiğimiz sebzeli fırın makarnamızın içinde yok yok! İftar sofralarını bir anda renklendirecek fırın makarna tarifimizi denemeyen kalmasın!

Avokadolu soğuk taze fasulye

Mutfağımızın en sevilen sebzelerinden olan taze fasulye her haliyle çok güzel değil mi? Taze fasulyeye avokado ve fıstık ile boyut atlatmaya geldik! İftar sofraları için hafif ve sağlıklı alternatiflere açık olanlar için gelsin bu tarifimiz!

Sarı mercimek püreli kabak sote

Akşama misafiriniz varsa bu tarif sofranın yıldızı olabilir. Hem ekonomik hem pratik hem de lezzetli olan bu tarifimiz sofralarında şovu sevenler için gelsin!

Vegan limon curd

Curd tariflerini çok seven veganlar için yumurtasız harika bir tarif yaptık. Curd tarifleri genellikle yumurta ile yapılır ancak biz bugün o muhteşem kıvamı sağlamak için farklı malzemeler kullandık. Çok da güzel oldu!