4. Gün iftar menüsü: Hafif menü arayışına son!

4. gün iftar menüsü
4. gün iftar menüsü

Ramazan için hafif menü dendiğinde Lokmacığınız imdadınıza yetişiyor! Tarhana çorbasından fırın poşetinde tavuk tarifine, bulgur pilavından böğürtlen şerbetine harika tarifler 4. günde de Lokmacığınızdan! Deneyeceklere afiyet olsun!

İÇİNDEKİLER

Acılı tarhana çorbası

Şifa deposu tarhana çorbasını daha da şifalandırmak sizin elinizde! Lokmadan acılı tarhana çorbası tarifi. Hep yaptığınız tarhanaya alternatif tarif sitemizde.

Fırın poşetinde tavuk

Et yemekleri pişirirken evinin kokmasından rahatsız olan üzgün takipçilerimize fırın poşetinde tavuk tarifi ile geldik! Hem yumuşacık hem de çok hafif tarifimizi denemeyen kalmasın.

Zerdeçallı bulgur pilavı

Klasik bulgur pilavından sıkılan herkes bu tarifi denemeli! Biz içine nohut, şehriye, zerdeçal ve biraz antep fıstığı ekledik ve lezzetine doyamadık. Zerdeçallı bulgur pilavı tarifi sitemizde sizlerle!

Zeytinyağlı kabak

Zeytinyağlı yemek tarifleri dendiğinde Lokma'nız bir numara! Kabağın hafifliği Ramazan ayında midenizi çok rahatlatacak.

Böğürtlenli şerbet

Gün boyu susuzluğunuzu almak için Lokmacığınızın şerbetleri en iyi alternatif. Böğürtlenli şerbet nasıl yapılır? Detaylar sitemizde!