Patlıcan Sarma
40 DAKİKA

Patlıcan Sarma

Bir gün bir liste yapılsa keyifli sebzeler adı altında, eminiz ki patlıcan bu listenin bir numarasına oturur. Közü güzel, zeytinyağlısı güzel, kızartması güzel, ızgarası güzel kısacası her hali bir başka güzel. Ana yemeklere en yakışan, yoğurda sirkeye, kısacası her salata malzemesine en iyi arkadaşlık eden bu sebzenin en mükemmel hallerinden Patlıcan Sarma tarifi Lokma’dan geliyor...
Yaban Mersinli Kup
2 SAAT 25 DAKİKA

Yaban Mersinli Kup

Morun, lilanın, eflatunun birbiriyle göz kamaştıran birlikteliği iştah açıcı bir tatlıya dönüşüyor. Yaban mersininin büyüsünü kattığı muhallebi ve pelte damaklarda kalıcı bir tat bırakıyor. Galaksinin harika renklerinden ilham alarak hazırlanan hem göze hem damağa hitap eden Uzay Kuplarla kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın. Yaban mersininin muhallebiyle buluştuğu bu tatlıyla yazın keyfini doyasıya çıkarın!
Eklendi
Sebzeli Lazanya
1 SAAT 10 DAKİKA

Sebzeli Lazanya

İtalyan lazanyayı severler burada mı? Bilinen lazanya tarifinin aksine yaz sebzelerini sahneye alarak hazırladığımız enfes 'Sebzeli Lazanya' tarifimizle yenilikçi tarifler serimizde yeni bir tarifle karşınızdayız. Kabak, kırmızı biber, yeşil biber gibi yaz sebzelerini kaşar peyniri ve beşamel sos ile taçlandırdığımız bu enfes lazanya tarifimize bir şans vermeye ne dersiniz?
Eklendi
Kekikli Fırın Kanat
40 DAKİKA

Kekikli Fırın Kanat

Tam kıvamında nar gibi kızarmış tavuk kanatları yapmak artık hiç de zor değil. Izgara kanat tarifinden çok daha pratik ve çok daha lezzetli olan 'Fırın Kanat' tarifimizle az yağlı bir tavuk tarifi sizlerle. Tavukları marine sosunda dinlendirerek lokum kıvamında enfes bir tavuk kanata kim hayır diyebilir ki?
Eklendi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunundaki amaçlar ile sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.

Anasayfa Mutfağa Giriş Ara Tarif Defteri Alış Listesi
GZT Haberin ve Bilginin Sosyal Medyası