Hafif beslenenlere özel Lokma'dan birbirinden güzel salata tarifleri

Beluga mercimekli turp salatası

Siyah mercimek beluga mercimeği ile öyle bir salata yaptık ki hem çok doyurucu hem de çok besleyici! Lokmayı tüm severler bilir ki biz yenilikçi tarifleri ve farklı lezzetleri birlikte kullanmayı çok seviyoruz. İşte bu tarif de öyle bir tarif!

Elmalı armutlu kinoalı salata

Yüksek oranda lif, protein, demir ve magnezyum içeren kinoayı biz mutfaklarımızda sık sık kullanıyoruz! Bu salatamızda da kinoayı elma ve armutla birleştirdik. Ancak portakal ve mandalina ile de çok yakışıyor.

Yoğurtlu patatesli salata

Gün sofralarının yıldızı patates salatası bu kez ufak bir değişiklikle sofralarda! Yaz, kış gözetmeksizin en sevilen salata tariflerinden biri olan patates salatasını bir de bizim tarifimizle deneyin, inanın herkes bayılacak!

Ananaslı yeşil salata

Ödem atıcı tarifler arayan herkes buraya! Bu salata doyurucu olduğu kadar zayıflamak isteyenlerin de yardımcısı. Ananas hem çok iyi bir ödem atıcı hem de antioksidan.

Bulgurlu bol lifli salata

İster tek başına, ister yemeğin yanında! Diyette olanlar, formuna dikkat etmek isteyenler, yazın hafif yemekler tercih edenler buraya! Sağlıklı mı sağlıklı bir alternatifle biz geldik! Deneyecek herkese afiyet olsun!

Nohutlu peynirli doyurucu salata

Öncelikle şunu belirtelim; bu salatanın birinci amacı doymak!