Krep severlere özel birbirinden nefis 10 krepli tarif

Birbirinden nefis krep tarifleri
Birbirinden nefis krep tarifleri

Sanıldığı gibi doğduğu yer Fransa değil Britanya'nın güney kesimleridir ancak krep, en güzel hâlini Fransa'da almıştır. Bu muhteşem ve incecik hamur hem tatlılarla hem de tuzlularla kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor. Bugün krep sevdalılarına özel hem tatlı hem de tuzlu tariflerimiz var!

İÇİNDEKİLER

Ispanaklı minik krepler

Hem kahvaltıda hem de çay saatlerinizde servis edebileceğiniz minik krepler ideal bir atıştırmalık. İçine ister peynir koyun ister labne isterseniz de zeytin ezmesi... Her hali ile doyurucu ve renkli!

Kakaolu krep

"Kakaolu krep mi olur Lokmacım?" diye sormayın! Bu tarif hem kahvaltınızı tatlı bir sonla bitirecek hem de tatlı krizlerinize çok iyi gelecek. Biz içine nar ekledik, siz de istediğiniz meyve ile servis edebilirsiniz!

Karamelize biberiyeli soğanlı krepler

Şöyle akşam yemeklerinde ve misafir sofralarında etlerin ve balıkların yanına yakışan bir tarifimiz var desek! Diğer pratik tariflere göre biraz daha uğraştırıcı ama buna değer! Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Kakaolu muzlu krep

Lokmacığınız canı acil pasta çekenlerin imdadına yetişiyor. İster akşam çay yanına atıştırmalık olarak hazırlayın isterseniz de arkadaşınıza şipşak doğum günü pastası! Ama siz siz olun bu tarifimizi mutlaka deneyin.

Krepten börek

"Krepten her şeyi yapıyoruz börek neden olmasın!" dedik ve kolları sıvadık! Biz kaşar peyniri ve lor peyniri ile yaptık. Siz ister beyaz peynirle isterseniz de mantarla yapın. Kat kat hem doyurucu hem pratik bu tarifimizi mutlaka deneyin.

Beşamelli krep bohçası

Et yemeklerini farklı bir şekilde sunmak isteyenlere sürekli önerdiğimiz tam tutan bir tarifimiz var! Yanında hem ekmek ihtiyacı olmayacak hem de misafir sofralarınıza şıklık katacak krep bohçası tarifimiz sitemizde sizlerle!

Frambuaz soslu french krep

İtiraf edelim biz bu tarifi bazen tek kahvaltı öğünümüz olarak tüketiyoruz. Kahvaltıda tatlı severlere özellikle tavsiye ettiğimiz frambuaz soslu french krep içindeki labne ile hafif mi hafif bir tarife dönüşüyor!

Tam buğday unlu krep dürüm

Eğer sağlıklı bir krep tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Burada size sunduğumuz tüm krep hamurlarını bu şekilde tam buğday unuyla da yapabilirsiniz. Biz krep dürümümüzü taze otlarla ve peynirle yaptık, sizler de en sevdiğiniz peynirlerle yapabilirsiniz!

Krep pasta

Neden olmasın? Hafif ve pratik olan krep pasta tarifimiz iddia ediyoruz çay saatlerinizin en sevilen atıştırmalıklarından biri olacak! Bir katında labne bir katında çikolatalı fındık kreması olan krep pasta tam anlamıyla ağızda eriyor!

Ispanaklı krep

Bu sefer ıspanağı krep hamurunun direkt olarak içinde kullandık. Bu şekilde yemyeşil harika görünen kreplerimiz oldu. Siz de sevdiğiniz ve mevsime uygun taze yeşilliklerinizi krep hamurunuza karıştırabilir ve harika krepler yapabilirsiniz. Afiyet olsun!