Makarna sevdalıları buraya! Birbirinden güzel 8 makarna tarifi

Makarnalar
Makarnalar

İddia ediyoruz birçok ülkede en sevilen yemeklerin listesinde mutlaka makarna vardır! Makarna apayrı bir sevdadır bizim için de. Soslu sossuz, tek başına veya etin tavuğun yanına... Her şeyi tamamlayan sadık dostumuz makarna, bugün 8 farklı Lokma tarifiyle sizlerle! Deneyenler Instagram'dan fotoğrafını bizlerle paylaşsın!

İÇİNDEKİLER

Reyhanlı patlıcanlı makarna salatası

Patlıcanı her koşulda sevenlerin bayılacağı bir makarna tarifi ile buradayız! Eğer taze reyhanınız varsa bu tarife çok yakışacaktır yoksa fesleğen de işinizi görebilir. Deneyeceklere afiyet olsun!

Brüksel lahanalı burgu makarna

Salatalarda ve zeytinyağlı yemeklerde severek tükettiğimiz mini minnacık brüksel lahanalarını makarna ile de çok seviyoruz. Ayrtıntılı tarif sitemizde sizlerle, deneyecekler hiç pişman olmayacak!

Kıymalı kerevizli makarna

Klasik kıymalı makarna tariflerine taş çıkartacak bir tarifimiz var! Kereviz yemeğini sevmiyor olabilirsiniz ancak bu tip tariflere çok güzel bir lezzet katıyor.

Mantar soslu köfteli makarna

Makarna tarifleri konusunda Lokmacığınızın tek rakibi öğrenci evleri! Köfteyle makarnayı bu sefer ayrı yapmıyoruz. Birleşmesi gereken ikililer bu tarifte birleşiyor!

Çilek soslu makarna

Ön yargıları yıkmaya geldik! Çilekler tezgahlara çıktı sıra geldi çilekle farklı farklı tarifler denemeye. Lokmacığınız çilekle öyle bir makarna yaptı ki inanmayacaksınız ama harika oldu!

Köz patlıcanlı ravioli

Kayseri mantısının İtalyan kardeşi ravioli bizim en az mantı kadar sevdiğimiz bir lezzet. Bu sefer içinde köz patlıcan kullandık ve harika oldu. Hadi herkes bu tarifimiz için mutfağa!

Mantı makarna

Sadece sabrı çok iyi olanların yapabileceğine inandığımız bir tarif bu! Çünkü makarnaların içi tek tek kıyma ile dolduruluyor. Yapmak isteyenler mutfağa koşsun!

Bonfile soslu makarna

Etsiz yaşayamayanlar için de tabii ki bir tarifimiz var! "Bonfileyle makarna mı yapılır Lokmacım?" demeden önce bu tarifimizi bir kere de olsa denemelisiniz!