Şehriye çorbasının yanına ne gider?

Şehriye çorbasının yanına ne gider?
Şehriye çorbasının yanına ne gider?

Şehriye çorbasının yanına ne gider? Çorba tarifleri söz konusu olduğunda ilk akla gelenlerden biri olan şehriye çorbası genellikle sofralarda da en sık tercih edilen çorba çeşitleri arasında. Hal böyle olunca da artık şehriye çorbası ana yemeğin yanına eşlik etmekten ziyade, ana yemek ona eşlik eder durumda...

İÇİNDEKİLER

Durum böyle olunca da bu yazımızda tam olarak bu duruma el koyalım ve şehriye çorbasının yanına ne gider? Sorusunun cevabını hep beraber arayalım istedik. Sizler için derlediğimiz birbirinden nefis tarifler arasından damak tadınıza en uygun olanı seçin ve mutfağın yolunu tutun.

Patlıcanlı kabaklı kolay türlü tarifi

Etli sebze yemekleriyle arası epey iyi olanlar buraya! Patlıcanlı kabaklı kolay türlü o aradığınız tarif olabilir. Pilavdan, salataya birçok tarifin yanına oldukça yakışan türlüyü bu kez şehriye çorbasının yanında değerlendirmeye ne dersiniz?

Kıymalı lazanya nasıl yapılır?

İtalyan mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan lazanyayı, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan şehriye çorbasıyla aynı masada değerlendirmeye ne dersiniz? Bu ikilinin birbirine ne kadar yakıştığını fark edince oldukça şaşırabilirsiniz...

Hamsi tava tarifi?

Balık severlerin yerine hiçbir şeycikleri koyamadığı hamsi tava da, şehriye çorbasının yanına en çok yakışan tariflerden biri. Evde balık kokusuna tahammül edebilenlerin denemesini şiddetle tavsiye ettiğimiz bu ikilinin uyumuna siz de hayran kalacaksınız...

Taze otlu patlıcanlı pilav nasıl yapılır?

Şehriye çorbasının yanına ne gider? Sorusunun en leziz cevaplarından biriyle karşınızdayız. Ana yemeğe gerek bırakmadan tek başına çorbanıza eşlik ederek menünüzü gayet doyurucu bir hale getirebilecek taze otlu patlıcanlı pilav tarifiyle sofranızı renklendirmeye ne dersiniz?

Reyhanlı zeytinyağlı taze fasulye tarifi

Zeytinyağlı tariflerinin her yemeğin yanına oldukça yakıştığını söylesek pek de yanılmış olmayız değil mi? Hele ki o zeytinyağlı tarifi Lokmacığınızdan gelmiş bir zeytinyağlı tarifiyse. Reyhan aromasıyla lezzetine lezzet kattığımız reyhanlı zeytinyağlı taze fasulye tarifimizi deneyimlemenin tam vakti!

Dökümde arpacık soğanlı bezelye tarifi

Ana yemek tarifleri arasından şehriye çorbasına uyacak bir tarif arıyorsanız aradığınızı buldunuz... Döküm tencereleri dolapların derinliklerinden çıkarma vakti geldi bu bezelye şimdiye kadar yediğiniz tüm bezelyelerin pabucunu dama attıracak!