Warzone’a ücretsiz Black Ops Royale modu geliyor

Call of Duty: Warzone için yeni ve tamamen ücretsiz bir mod duyuruldu. “Black Ops Royale” adı verilen bu deneyim, oyuncuları saf bir Battle Royale formatına davet ediyor. Başlangıçta yalnızca tabancayla haritaya inilecek, ekipman ve satın alma istasyonları bulunmayacak. Mod, 13 Mart Cuma sabahı oyuna eklenecek.
Black Ops Royale Neler Sunacak?
Activision tarafından yapılan açıklamaya göre Black Ops Royale, klasik Battle Royale deneyimini daha yalın bir yapıya taşıyor. Mod, 13 Mart Cuma günü sabah saatlerinde Warzone’a eklenecek.

Yeni modda oyuncular haritaya hiçbir loot olmadan, yalnızca bir tabancayla iniş yapacak. Ekipman seçimi, Gulag sistemi veya satın alma istasyonları bulunmayacak. Oyuna girdikten sonra gerekli silah ve eşyaları harita üzerinde bulup toplamak gerekecek.
Blackout’tan İlham Alıyor
Black Ops Royale’in, serinin önceki Battle Royale deneyimi olan Call of Duty: Black Ops 4 içindeki Blackout modundan ilham aldığı belirtiliyor. Amaç, daha sade ve rekabet odaklı bir yapı sunmak.

Yeni mod, Warzone’un en yeni büyük ölçekli haritası olan Avalon üzerinde geçecek. Toplamda 25 takım ve 100 oyuncu mücadele edecek. Her takım dört kişiden oluşacak ve maç sonunda yalnızca bir ekip ayakta kalacak.

Klasik Battle Royale Dinamikleri
Diğer Battle Royale oyunlarında olduğu gibi harita daire şeklinde daralacak ve oyuncuları sürekli çatışmaya zorlayacak. Ancak başlangıçtaki kısıtlamalar nedeniyle ilk dakikalar daha stratejik ve temkinli ilerleyebilir.
Reklam
Black Ops Royale, Warzone’un mevcut formülüne farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor. Özellikle “saf Battle Royale” arayan oyuncular için yeni modun ciddi ilgi görmesi bekleniyor.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.