4 gol atan Neymar taraftarlar tarafından ıslıklandı

4 gol atan Neymar taraftarlar tarafından ıslıklandı​
4 gol atan Neymar taraftarlar tarafından ıslıklandı​

Fransız devi PSG, Neymar'ın yıldızlaştığı maçta Dijon'u 8-0 yendi. Maçın 83. dakikasında kazanılan penaltıyı Cavani'ye bırakmayan Brezilyalı oyuncuya Fransız taraftarlar tepki gösterdi.

Fransız ekibi PSG'de forma giyen Neymar, rekor kırmanın eşiğine gelen Cavani'ye penaltıda topu vermeyince kendi taraftarlarının hışmına uğradı.

Ligue 1 PSG, konuk ettiği Dijon'u 8-0 yenerek açık ara liderliğini sürdürdü, Lyon ile puan farkını 11'e çıkardı. Ligin 21. hafta mücadelesinde lider PSG, orta sıralarda yer alan Dijon'u ağırladı.

PSG, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 8-0 kazanırken maçın gollerini 4 ve 15. dakikalarda Angel Di Maria, 21. dakikada Edison Cavani, 42, 57 ve 73. dakikalar ile penaltıdan 83. dakikada Neymar, 77. dakikada Kylian Mbappe attı.

NEYMAR COŞTU AMA ISLIKLARDAN KAÇAMADI!

Maçın yıldızı Brezilyalı oyuncu Neymar, 4 golün yanı sıra 2 golün de asistini yaptı.

Paris ekibinin Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani ise PSG formasıyla 226 maçta 156 gole ulaşarak Zlatan İbrahimoviç'in rekorunu egale etme başarısını gösterdi.

83. dakikada PSG'nin kazandığı penaltıyı Cavani'nin atmasını isteyen taraftarlar, topun başına Neymar'ın geçmesi nedeniyle Brezilyalı oyuncuyu ıslıkla protesto etti.

ZAFER GÖLGEDE KALDI

8-0'lık zaferi gölgede bırakan Neymar–Cavani gerginliği ile ilgili soruları yanıtlayan PSG hocası Unai Emery ise şöyle konuştu:

  • "Cavani bizim golcümüz. Çok gelişti. Onun bireysel istatistikleri takımı güçlendiriyor ve takım da onun daha çok gol atmasını sağlıyor. Penaltıyı Neymar attı, Cavani'nin gol atmak için başka fırsatları olacak. Takım Neymar ile daha güçlü. Tüm galibiyet ve istatistikler takımı daha iyi hale getirmek içindir."