Abdullah Avcı'nın büyük hayal kırıklığı: Cheikhou Dieng

​Abdullah Avcı'nın büyük hayal kırıklığı: Cheikhou Dieng
​Abdullah Avcı'nın büyük hayal kırıklığı: Cheikhou Dieng

Başakşehir'in büyük umutlarla transfer ettiği Cheikhou Dieng, beklentileri karşılayamamış ve sürekli olarak kiraya verilmişti. Turuncu-lacivertlilere geldiğinde ilk açıklaması "Tarzım Cristiano Ronaldo'ya benziyor" olan futbolcu bu kez de Sırbistan Ligi'ne kiralandı.

Son yılların flaş ekibi Başakşehir'in, 2 sezon önce yaptığı proje transferi Cheikhou Dieng, turuncu lacivertli ekipte bir türlü dikiş tutturamadı. Geldiği günden bu yana sürekli farklı takımlara kiralanan Dieng, bu sefer de Sırbistan Ligi'ne transfer oldu.

Abdullah Avcı'nın onayıyla 2 sezon önce Avusturya'nın Pölten takımından alınan Dieng, beklentileri karşılayamayınca bu sefer de Sırbistan Ligi'nde mücadele eden Spartak Subotica'nın yolunu tuttu.

Geldiği sezonda takım içinde kalıcı bir performans ortaya koyamayan Dieng, ilk önce eski takımına bu sezon başında da Ankaragücü'ne kiralanmıştı. Devre arasında tekrar turuncu lacivertlilere dönen Senegalli futbolcunun yeni adresi Sırbistan oldu.

  • Dieng bu sezon TFF 1. Lig'de sadece 8 maça çıkarken gol ya da asist üretemedi.
Dieag Başakşehir'e ilk geldiğinde ne demişti?
Oyun tarzım Cristiano Ronaldo'ya benziyor. Ofansif bir oyuncuyum. Çok süratliyim, koşmuyorum adeta uçuyorum. Oynadığım takımlara ofansif anlamda çok büyük katkı yaptım.
Dieag Başakşehir'e ilk geldiğinde ne demişti? Oyun tarzım Cristiano Ronaldo'ya benziyor. Ofansif bir oyuncuyum. Çok süratliyim, koşmuyorum adeta uçuyorum. Oynadığım takımlara ofansif anlamda çok büyük katkı yaptım.