Zirve yarışındaki kritik kayıp sonrası Okan Buruk'a destek: 'Hocam da hocam...'
21:43, 13/04/2026, PazartesiG: Güncelleme: 21:56, 13/04/2026, Pazartesi

Okan Buruk Abdullah Kavukcu
Galatasaray’ın Kocaelispor ile 1-1 berabere kalmasının ardından teknik direktör Okan Buruk'a yönelik eleştiriler arttı. Sportif AŞ Başkanvekili Abdullah Kavukcu ise sosyal medya paylaşımıyla Buruk’a destek verdi.
Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona ererken, sarı-kırmızılı ekip şampiyonluk yarışında önemli bir puan kaybı yaşadı.
Ev sahibi ekipte golü Leroy Sané kaydederken, konuk takım Bruno Petković ile karşılık verdi.
Puan farkı 2’ye indi
Alınan beraberliğin ardından zirve yarışındaki puan farkı azaldı. Galatasaray 68 puanla liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe 66 puanla ikinci sırada yer aldı.
Trabzonspor ise 64 puanla üçüncü sırada konumlandı.
Okan Buruk’a tepki
Kocaelispor karşılaşmasının ardından teknik direktör Okan Buruk eleştirilerin odağı haline geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medya üzerinden deneyimli teknik adama yönelik tepkilerini dile getirdi.
Abdullah Kavukcu’dan destek
Yaşanan gelişmeler sonrası Abdullah Kavukcu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Okan Buruk’a destek verdi. Kavukcu, Buruk’u etiketlediği paylaşımında “Dün, bugün ve yarın.. Seninleyiz, inanıyoruz.. Hocam da hocam” ifadelerini kullandı.

Zpor
Galatasaray ile anılmıştı: Avrupa devi transferde rakip oldu
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.